maritbet girişmaritbet
Kiptaş Esenyurt 5. Etap satışta! 60 bin TL! 6 bin TL peşinle!

Kiptaş Esenyurt 5. Etap satışta! 60 bin TL! 6 bin TL peşinle!

Kiptaş yeni projesi Esenyurt 5. Etap Konutları'nı satışa çıkarıyor. Kiptaş Esenyurt 5. Etap Konutları'nda 60 bin liralık konutlar 6 bin TL peşinle satılıyor

 

“Herkes ev sahibi olana kadar” ilkesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini de alarak yaşanılır ve güvenilir mekanlar üreten Kiptaş, İstanbul halkına yeni bir proje daha kazandırmanın haklı gurunu yaşıyor: “Esenyurt 5. Etap Konutları”

İnşa ettiği yaşam alanlarıyla İstanbul'da plansız kentleşmenin önüne geçen ve binlerce aileyi yuva sahibi yapan Kiptaş; altyapısı çözülmüş, çevre ile uyumlu projesi “Esenyurt 5. Etap Konutları”nı çok uygun koşullarla İstanbul halkına satışa sunuyor.

60 bin liradan başlıyor

75, 95ve 125 metrekare olmak üzere 3 farklı tipte 1088 dairenin yer aldığı Esenyurt 5. Etap Konutları; çevre düzenlemesi, sosyal donatı alanları ve detaylardaki farklılıklarıyla İstanbul'da yeni yaşam alanı oluyor. Kiptaş Esenyurt 5. Etap konutlarında konut fiyatları 60 bin liradan başlıyor, 130 bin liraya kadar çıkıyor.

20 Ekim'de satışı başlayan ve müracaatların daire sayısıyla sınırlı olduğu proje 0,26'dan başlayan kredi oranı, 120 aya kadar vade ve çok cazip ödeme seçenekleriyle kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Daireler sahiplerine 24 ay sonra teslim edilecek.

 

Kiptaş Esenyurt Konutları 5. Etap satışa çıkıyor!
Web: www.kiptas.com.tr 
Tel: 0 212 510 98 98

  • Etiketler:

Yorum Yaz