maritbet girişmaritbet
Ali Er: Faizler düşük seyrediyor, ev almanın tam zamanı!

Ali Er: Faizler düşük seyrediyor, ev almanın tam zamanı!

Türkiye için beklenen not artışı ile faizlerin düşmesi, ev almak isteyenler için en doğru zaman olduğunu gösteriyor

Konut kredisi faizlerinin, tüm zamanların en düşük seviyelerine ulaştığı bugünlerde gerek emlak piyasası gerekse bankalar, ev almak isteyenler için son derece cazip koşullar sunuyor.

Son günlerde iyiden iyiye hareketlenen emlak piyasası ile ilgili olarak görüşlerini paylaşan Erpay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, İstanbul için en iyi yatırım bölgesinin kuzey kesimleri olduğunu belirterek, "Şehir Doğu-Batı ekseninde limitlere ulaştı. Artık zorunluluktan dolayı, mecburen şehrin kuzey aksında büyüyeceğini öngörüyoruz. Buralarda projelendirilen Kanal İstanbul ve 3. Havaalanı projelerinin de sonucu tetiklediğini söyleyebiliriz. Yatırım yapmak isteyenlere özellikle Arnavutköy bölgesini düşünmelerini öneririm. Bu ilçede günde 300'e yakın tapu işlemi gerçekleşiyor" dedi.

Yatırımını ev ile değerlendirmek isteyenleri, konutun deprem dayanıklılık raporuna dikkat etmeleri yönünde uyaran Ali Er, "Mevcut faiz oranları ve konut çeşitliliği yine de yatırımcıları acele karar vermeye itmemeli. Evlerin güvenilirliği ve sağlamlığı yönünde mutlaka şüpheci yaklaşmalı ve gerekli tüm belgeleri görmek istemeliler." diyerek sözlerine şöyle devam etti, "Artık daha çok emlak ofisleri aracılığıyla alım satımlar gerçekleşiyor. Her ne kadar sektörümüz, çok değerli profesyonellerle büyümeye devam etse de, yatırımcılarımız kurumsal, güvenilir ve kendilerinin alacağı ev ile ilgili her türlü şeffaflığı sağlayan emlak ofislerini tercih etmelidir".

Erpay Gayrimenkul olarak müşterilerinin ev sahibi olma mutluluklarına ve heyecanlarına ortak olmanın mesleklerinin en güzel tarafı olduğunu vurgulayan Ali Er, bankalar tarafından güvenilirliği onaylanmış emlak ofislerinin, uygun kredi fırsatlarını yakalamak için en doğru adresler olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Kısaca Erpay Gayrimenkul:

2005 yılında İstanbul'da kurulan Erpay Gayrimenkul, konut ihtiyaçlarına doğru, güvenilir ve kurumsal çözümler üretebilmek amacıyla hareket etmektedir. İstanbul genelinde 9 şubesi bulunan firma, cazip kredi koşulları ve zengin portföyüyle emlak danışmanlığı konusunda profesyonel hizmet vermektedir.  Erpay Gayrimenkulün yanın gelecek planlarını, franchaiseler vererek büyümek oluşturuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...