maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli’de yaşam Mart 2016’da başlıyor

Balance Güneşli’de yaşam Mart 2016’da başlıyor

Basın Ekspres yolunda yükselen Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016'da başlayacak.

Balance Güneşli, yatırımcısına sunduğu avantajların yanı sıra modern çalışma hayatına yönelik geliştirdiği özel konseptleri ile "yeni nesil ofis" yaşamının İstanbul'daki en iyi örneği olarak yükseliyor. İnşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile proje, Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi... İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'ye yeni bir soluk ve prestij kazandıracak projenin kaba inşaatı dahil olmak üzere yüzde 70'i tamamlandı.

Yaşanan dönüşüm süreci ile birlikte kamu yatırımları, markalı ofis ve konut projelerinin yanı sıra uluslararası otel zincirlerinin yatırımlarına ev sahipliği yapan ve metro çalışmalarıyla değerini her geçen gün artıran bölge, stratejik konumu ile de kurumsal firmaların çekim merkezi olmaya devam ediyor.  İş merkezleri, havaalanlarına ve yeni ulaşım arterlerine yakınlığı ile değerli bir yatırım aracı olarak görülen Balance Güneşli ise, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda yer alıyor.  Şehrin her noktasından kolay ve hızlı ulaşım imkanı sağlayan proje, çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanı bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Hem Güneşli hem de İstanbul genelinde örnek proje olarak gösterilen Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alana sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede,  toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor. Projede, 'sürdürülebilir kalite ve güven endeksi' ön planda tutuluyor. 

Özel banka kredisi ödeme seçenekleri

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli'de metrekare fiyatları  5.737 – 7.283 TL arasında değişkenlik gösterirken, ofis fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Ofis sahiplerine özel anlaşmalı 120 aya varan banka kredisi imkanı veya %25 peşin, 24 ay 0 (sıfır) faiz ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Farklı metrekarelerde farklı ofis seçenekleri

Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve farklı çalışma ortamları sunmak amacı ile 'yeni nesil ofis yaşamının' en iyi örneğini ortaya koyuyor. Projede yer alan plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 m2'den başlayan farklı büyüklüklerdeki ofisler ile1700 m2 alana sahip tek ya da birkaç katta değerlendirilebilecek ofis katları, büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacını karşılayabiliyor. 

Balance Güneşli

Balance Güneşli

Çalışanların hayatını kolaylaştıracak her türlü donanıma sahip

Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda, günlük  ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet  ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor. Tüm kullanıcıların hizmetine açık olan toplantı odaları, iş yoğunluğu olan firmalar için özel bir alternatif oluştururken daha küçük metrekareli ofislerin de daha geniş  çalışma alanları oluşturmasına olanak sağlıyor.  Her katta farklı metrekarelerde bulunan kat bahçeleri ise kısa molalarda çalışanlara bahçe konforunu yaşatıyor.  Projede ayrıca öğle yemekleri için  tüm şirketlerin ortak kullanabileceği bir yemekhane alternatifi de mevcut.

Sosyal donatıları ile 24 saat yaşayan bir proje

Çalışanların performansını artıracak çözümler sunan Balance Güneşli, 24 saat yaşayan bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık  700 m2 alanda kurulan sosyal tesiste fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates stüdyosu, cafe/restoran, hobi odası, cep sineması, yer alıyor. 

Çağdaş bir mimari yorumla projeye dahil edilen "Yaşam Sokağı" ise projenin en özel alanlarından biri. Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçeleri, keyifli sohbetlerin yapılacağı kafe ve restoranlar, günlük hayatın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek mağaza ve hizmet noktaları yaşam sokağındaki özel alanların bir bölümünü içeriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor
  • 01.12.2015 16:15

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Güneşli'de h ...

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!
  • 27.08.2015 16:56

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!

Yüzde 42'lik bölümünde satışların tamamlandığı açıklanan Balance Güneşli projesi ...

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi
  • 08.05.2014 16:14

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi

Balance Gayrimenkul imzasıyla Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 301 b ...

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında
  • 06.05.2014 15:02

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında

Yatay ve dikey mimariyi birleştiren Balance Güneşli, 17 bin metrekare arsa üzeri ...

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da
  • 20.02.2014 11:42

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da

Balance Güneşli projesi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Bası ...

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor
  • 28.11.2018 14:30

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor

Balance Güneşli’de, tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo o ...