maritbet girişmaritbet
Ziraat Bankası'ndan konut kredisini transfer edene yüzde 0.60!

Ziraat Bankası'ndan konut kredisini transfer edene yüzde 0.60!

Transfer Konut Kredisi Kampanyası çerçevesinde diğer bankalarda konut kredisi borcu devam eden kişiler, borçlarının Ziraat Bankası'na transfer ederek 3 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında 0.60 faiz oranı ile kredi kullanabilecek

Türkiye'de Bankacılık sektöründe düşük kredi faiz oranları ile karşı karşıya kalındığını ifade eden Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdür Yardımcısı Aslı Toprak “Gerek konut sektörünün hızlanması, gerek bankalar arası rekabetin hızlı olması ve gerekse devletin politikası nedeniyle faizlerin düştüğü gözlemlenmektedir” dedi. 2013 yılında Ziraat Bankası tarafından konut kredisi kullandırılan şubeler arasında Çerkezköy Şubesi'nin Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Toprak “2013 yılında Ziraat Bankası'nın Türkiye genelinde yer alan şubeleri arasında emlak sektöründe en fazla konut kredisi kullandıran bankalardan birisiyiz. Bunda emlakçıların ve inşaat sektörünün katkısı fazladır. Faizlerin düşük olmasıyla birlikte kullanımlar o yüzden artmıştır” diye konuştu.

0.60 ile kullanıyorlar

Transfer Konut Kredisi kampanyası çerçevesinde diğer bankalarda konut kredisi borcu devam eden kişilerin, söz konusu borçlarının Ziraat Bankasına transfer edilmesi şartıyla 3 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında 0.60 ile kredi kullanabileceği müjdesini veren Toprak “Finansman Kredi dediğimiz bu işlemlerde başka bankada kredisi olanlar dosya masrafı olmadan 0.60'dan başlayan 12-240 ay arası vade ile kredi kullanabiliyorlar. Bu kredi de sadece ekspertiz ücreti alınıyor. Bireysel kredi haricinde tarımsal ve ticari kredilerinde düştüğünü ve piyasa altından banka olarak düşük faizler veriyoruz. ” dedi.

Kredipazari.com

Yorum Yaz