maritbet girişmaritbet
1CoastalCity, Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’de tanıtılacak

1CoastalCity, Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’de tanıtılacak

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak

1CoastalCity Dubai IPS Fuarı ile eş zamanlı olarak 7-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kuveyt Emlak Fuarı'nda ve daha sonra da 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi Cityscape'de uluslararası yatırımcılara tanıtılacak. 1Coastal City'nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği “N” markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece'de inşa edeceği yeni projesi 1CoastalCity'nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'deki fuarlarda gerçekleştirecek. Fuarlar öncesi İstanbul'da bir basın toplantısı düzenleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “1CoastalCity, Dubai Şehi Al Maktoum'un himayesinde, 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı'nda lansmana çıkacak. Projemizi ayrıca 7 Nisan'da başlayıp 12 Nisan'da sona erecek olan Kuveyt Emlak Fuarı'nda ve 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi'de yapılacak olan dünyanın takip ettiği en büyük emlak fuarı Cityscape'de tanıtacağız. Yer aldığımız bu fuarlarda 1CoastalCity'nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesini bekliyoruz” dedi. 

1CoastalCity gece görünümü

Türkiye'ye büyük talep var

Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasından sonra Körfez ülkelerinden ve Türki Cumhuriyetler'den  Türkiye'ye büyük talep olduğunu söyleyen Tamer Özyurt, “Türkiye, Arap yatırımcıların ev almak istediği ülkelerin başında geliyor. Bu talep doğrultusunda hem Türkiye'nin sunduğu yatırım fırsatlarını hem de yeni projemiz 1CoastalCity'i uluslararası yatırımcılara anlatalım istedik. Bu nedenle 1CoastalCity'nin lansmanını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'deki fuarlarda yapacağız” diye konuştu. 

İstanbul'da yaşamın yeni adresi

Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre Büyükçekmece Gürpınar'da inşa edilen 1Coastal City, üç blokta 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatının 169 bin liradan  başladığı 1Coastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor.  Avrupa yakasında “country” yaşam tarzının modern mimariyle buluştuğu 1Coastal City'de standartlar en üst seviyede tutuldu. Projede mümkün olduğunca çok sayıda evin deniz manzarasına sahip olması planlandı. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1Coastal City, İstanbul'da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor. 24 ayda teslim edilmesi planlanan 1Coastal City'de her detay en ince ayrıntısına kadar hesaplandı. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir de depo verilecek. Sosyal donatılarıyla fark yaratan 1Coastal City'de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. 

Sahile 2 dakika uzaklıkta 

Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçen 1Coastal City, sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

1Coastal City İletişim Bilgileri;

Web: http://www.1coastalcity.com/
Telefon: 444 40 27

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...