maritbet girişmaritbet
24 Gayrimenkul'den 4 yeni proje! İlk durak Kağıthane!

24 Gayrimenkul'den 4 yeni proje! İlk durak Kağıthane!

Ahmethan Yılmaz, 24 Gayrimenkul olarak Kağıthane ve Halkalı'da proje geliştireceklerini açıkladı

Yirmi Dört Gayrimenkul Ceo'su Ahmethan Yılmaz, emlaktasondakika.com canlı yayınına katıldı. Cadde 24 projesinin satış ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Ahmethan Yılmaz şirketin yeni projeleriyle sektörün son durumunu anlattı.

24 Gayrimenkul ile açıklamalarda bulunan Yılmaz ‘Şirketimiz konutlar, ofisler, home ofisler, alışveriş caddeleri gibi bir dizi ürün geliştiriyor. Emlak Konut GYO ile 500 dairelik Stüdyo 24'ü geliştirdik. Son olarak Halkalı'da 300 bağımsız bölümden oluşan Cadde 24'ü inşa ettik' diye konuştu.

Genç kadromuz çok değerli

Çok iyi bir takım olduklarını belirten Ahmethan Yılmaz ‘Çok iyi bir kadroyla çalışıyoruz. Firmamızın çalışanları genç ve deneyimli insanlardan oluşmakta. Biz başarımız kadromuza borçluyuz. Stüdyo 24'ü de, Cadde 24'ü de yaparken genç kadromuz büyük rol oynadı' dedi. Yılmaz ‘Biz kadromuzda gençlere yer vermeyi çok önemsiyoruz' diye konuştu.

24 saat yaşayan binalar

Sokak ve cadde ile bir mesafede olmayan bir proje olmasını dilediklerini ve Cadde 24'ü buna göre inşa ettiklerini belirten Yılmaz '24 markamızın temel taşı 24 saat yaşayan binalar. Yaptığımız stüdyo konutlarda bir ıssızlık olsun istemiyoruz' şeklinde konuştu.

Prim seviyesi yüzde 50'lere çıkacak

Cadde 24'ün şuanda yüzde 25-30 seviyelerinde prim yaptığımı açıklayan Ahmethan Yılmaz ‘Bu rakamın yüzde 40-50 seviyelerine çıkmasını bekliyoruz. Biz Halkalı'ya ilgi duyuyoruz. Şu sıralar Kağıthane bölgesinde yeni bir proje geliştiriyoruz ve son aşamalara geldik. Kağıthane projemizde fiyatlar 160-165 bin lira seviyelerinden başlayacak. Home ofis tarzında değil direk stüdyo konutlar olacak' dedi.

2015'te Halkalı'ya 3 proje

Halkalı için gelecek planlaması yaptıklarını belirten Ahmethan Yılmaz ‘2015 yılı içerisinde Halkalı'da 3 proje daha geliştireceğiz. Bunlarda, hayata geçirdiğimiz proje konseptlerine benzeyecek. İçine kapanmayan, Dışarıya kibirle bakmayan bir takım mahalle binaları inşa etmek istiyoruz. Yapılarımızın sırtını dışarı dönmemiş olması gerekli' diye konuştu.

Aziz Yeniay eski dostum

Yeni kurulan Yirmi Dört Gayrimenkul'ün yönetim kurulunda yer alan Küçükçekmece eski belediye başkanı Aziz Yeniay ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ahmethan Yılmaz ‘Kendisiyle 10-15 yıldır tanışıyorum. 8-10 yıl kadar İstanbul İmar Komisyonu Başkanlığı yaptı. Çok vizyoner birisi. Gayrimenkul, emlak ve inşaatı çok iyi biliyor. Onun tecrübelerinden istifade etmek için birlikte yol aldık' diye konuştu.

Düşük faizler yatırımcıyı olumlu yönde etkiler

Merkez Bankası'nın faiz indirimliyle konut kredi faizlerinin gerilemesiyle ilgili olarak konuşan Ahmethan Yılmaz ‘İlerleyen dönemlerde fayda sağlayacaktır. Bu, yatırımcıları konut almaya teşvik edecektir' dedi.

Dönüşümü destekliyoruz

Kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Yılmaz ‘Kentsel dönüşüme kuşkusuz inanıyoruz. İstanbul'daki binaların değişmesi gerekli. Dış konseptin dışında iç mimari olarak da geliştirmek gerekli. Hayat hızlı bir şekilde ilerliyor. Kentsel dönüşüm iyi imkanlar sunuyor' dedi.

Gayrimenkul önemli bir yatırım

Ev alacaklara dikkat etmesi gereken noktaları da açıklayan Yılmaz ‘Günümüzde yatırım yapmak çok kolay. İnternet siteleri, gazetelerin gayrimenkul sayfaları bile yol gösterebilir. Gayrimenkul sadece oturmak, barınmak, yaşamak için alınmaz aslında. Birçoğumuz için yatırım değeri daha önemli. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki emlak değerleri daha yukarı çıkacak!
  • 31.03.2016 10:03

İstanbul'daki emlak değerleri daha yukarı çıkacak!

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, emlak fiyatlarının yükselmeye ...

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!
  • 18.04.2015 09:46

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!

24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24' ...

Airport 24 ve İstasyon 24 görücüye çıktı!
  • 17.04.2015 23:42

Airport 24 ve İstasyon 24 görücüye çıktı!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 projelerini, Parh Bosphorus Hotel'in ç ...

Rant vergisinde en önemli kriter adalet!
  • 22.01.2015 13:41

Rant vergisinde en önemli kriter adalet!

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, rant vergisi sürecinde en öne ...

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu
  • 01.07.2014 17:46

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, emlaktasondakika.com'a öz ...

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu
  • 01.07.2014 15:21

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Ahmethan Yılmaz, canlı yayınımıza konuk ol ...