maritbet girişmaritbet
AND Pastel'de akustik danışmanla çalışılıyor!

AND Pastel'de akustik danışmanla çalışılıyor!

Kartal'da inşa edilen AND Pastel projesinde hiçbir yatak odasının başı diğer dairedeki TV ünitesinin duvarına denk gelmiyor.

Anadolu Grubu'nun bir iştiraki olarak 2011 yılı sonunda kurulan AND Gayrimenkul, sektörde geliştirdiği projelerinde danışmanlık ve araştırmalara verdiği önemle dikkat çekiyor. İlk projesi olan AND Kozyatağı ofis projesinde 41 danışmanla çalışan şirket, ikinci projesi olan AND Pastel projesinde ise 11 şirkete 9 araştırma yaptırdı. Şirket, bölge fiyatlarının üzerinde kiralama yapmasına rağmen, 2016 yılında AND Kozyatağı projesiyle Anadolu Yakası'nda ki ofis kiralamalarından üçte bir pay alırken, İstanbul'daki kiralamaların yüzde 13'ünü gerçekleştirdi. 

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Kartal'da AND Pastel adıyla konut projesine girdiklerini belirterek, "Kartal'da 45 dönümlük araziyi satın aldık. Burada 165 bin metrekarelik satılabilir alanı olan konut projesi geliştirdik. Perakendeye ise 5 bin metrekarelik alanı ayırdık" dedi. 1243 adet konutluk AND Pastel için 2016'nın Ocak ayında talep toplayıp, 22 Nisan'da satışa çıktıklarını anlatan Usta, 600 adete yakını yani yarını sattıklarını söyledi. Usta, satışların hedeflerinin üzerinde gittiği projede sadece geliştirme için bu proje içinde 11 firmaya 9 ayrı araştırma yaptırdıklarını belirtti. 

AND Pastel projelerinde ise ses yalıtımı için akustik danışmanla dahi çalıştıklarını belirten Usta, "Projemizde hiçbir yatak odasının başı diğer dairedeki TV ünitesinin duvarına gelmez" diye konuştu. 

EMPOZE EDEN YERİNE İHTİYAÇLARA BAKIYORUZ 

Müşteriye empoze etmeyen onun yerine ihtiyaçlarına önem veren bir anlayışın doğru olacağına karar vererek AND Pastel projesiyle konuta girdiklerini anlatan Usta, "Burada yap-yaşatı benimsedik. Sunduğumuz ada manzarası, havuz yerine yaşayanlara projeyi keyifli yapacak unsurları sunmaya çalıştık. Bu amaçla geniş çaplı araştırmayı yaptırdık" dedi. Çıkan araştırma sonucunda çocuk dostu bir proje yaptıklarını kaydeden Ali Baki Usta, "Çocukların çocuk parkı yerine geniş bir alan istediklerini gördük. Oyun araç gereci istemiyor kendisi oyun araç gerecini oluşturuyor. Onun yerine tümsek kendi salıncağını kuracağı ağaç istiyor. Evde ise kendi odası yerine annesi mutfakta iken mutfakta, babası çalışma odasında iken onunda yanında olmak istiyor. Bu nedenle güvenlikli prizlerden, sivri sert bitkilere kadar birçok ayrıntıya dikkat ettik" dedi. 

HER AĞACA ÇOCUKLARIN ADLARI VERİLECEK 

Yönetim planlarına 18 yaş altı çocukların kararlarını da dahil ettiklerini aktaran bir alanın fonksiyonuna çocuklar kan verecek. Mekanın kaçta açılıp kaçta kapanacağı gibi konularda da çocuklar söz sahibi olacak. Ağaçlara çocukların adları verilecek ve sulama zamanlarında çocukların kapılarına not bırakılarak ağaçlara bakmaları sağlanacak. Böylece çocukların ağaçları sahiplenmelerine imkan tanınacak." 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!
  • 17.04.2018 17:45

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, DNA temalı 16. Gayrimenkul Zirvesi'n ...

Sertaç Güven, AND Kozyatağı'na verilen sertifikayı anlattı!
  • 05.04.2017 15:05

Sertaç Güven, AND Kozyatağı'na verilen sertifikayı anlattı!

Doğa HSE Group Genel Müdürü Sertaç Güven, İngiltere merkezli British Safety Coun ...

Ali Baki Usta, AND Kozyatağı'nı anlattı!
  • 05.04.2017 14:58

Ali Baki Usta, AND Kozyatağı'nı anlattı!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND'nin ilk projesi Kozyatağı'ndaki ...

Gülsem Arslan, AND Pastel projesini anlattı!
  • 11.03.2017 12:49

Gülsem Arslan, AND Pastel projesini anlattı!

AND Pastel Proje Satış Müdürü Gülsem Arslan, emlaktasondakika.com mikrofonlarına ...

AND Gayrimenkul, Anadolu Efes'in resmi sponsoru oldu
  • 11.10.2016 17:05

AND Gayrimenkul, Anadolu Efes'in resmi sponsoru oldu

YAP-YAŞAT mottosuyla projeler üreten AND Gayrimenkul, Anadolu Efes Spor Kulübü i ...

Ali Baki Usta, sponsorluk detaylarını anlattı!
  • 11.10.2016 15:20

Ali Baki Usta, sponsorluk detaylarını anlattı!

AND Pastel projesiyle son dönemde dikkatleri üzerine çeken AND Gayrimenkul, Anad ...