maritbet girişmaritbet
Artı Tarabya ile Boğaz'da yeni nesil yaşam!

Artı Tarabya ile Boğaz'da yeni nesil yaşam!

Artı Tarabya projesi görücüye çıktı. Irmak İnşaat ve Akka Grup tarafından inşa edilen Artı Tarabya, 7 etapta 700 konuttan oluşacak.

Artı Tarabya projesi İstanbul'un güzide semti Tarabya'da yeni nesil bir yaşam alanı olarak karşımıza çıkıyor. 82 bin metrekare arsa alanına sahip olan proje Irmak İnşaat ve Akka Grup beraberliğinde kurulan Açı İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 

Açı İş Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Alp, Artı Tarabya projesiyle semt kültürünü yansıtan, bölgeye yakışan bir proje inşa edeceklerini belirtti. Alp, “82 dönüm üzerinde aslında kentsel dönüşümü de içeren bir proje gerçekleştiriyoruz. Proje 7 etaptan oluşacak ve 5 yıl içinde tamamlanacak. İlk etap olan ‘Orman Artı Tarabya' şu anda inşa ediliyor, bu etapta 62 daire yer alıyor. Her etap kendi içinde butik bir site olacak. Projenin en büyük özelliği aynı büyük projenin içinde farklı konseptte yeşili koruyan ve artıran butik sitelerden oluşması” dedi. 

Ozan Alp

Proje bittiğinde 3500 kişi yeni yaşamlarına başlayacak

Ozan Alp, projenin toplam maliyetinin 85.000.000 $ olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Artı Tarabya, Tarabya'nın, Boğaz'ın yeşil ve maviyi buluşturan sakin semt kültürüne yakışır bir proje olacak. Proje büyük bir alanda gerçekleştiği için lokasyon açısından oldukça şanslı. Metro'ya 2 dakika mesafede, eğitim kurumlarına, hastanelere, eğlence mekanlarına çok yakın, kısacası hayatın içinde. Bu nedenle konutların kısa sürede yoğun talep göreceğine inanıyoruz. Projemizi öncelikle, bu bölgeyi bilen ve burada yaşayan insanların tercih edeceğine inanıyoruz. Metrekare başlangıç fiyatlarımız 3.500 dolar seviyelerinde olacak, proje bittiğinde toplam ciromuz 110.000.000 $ ulaşacak. 5 yılın sonunda 3 bin 500 kişinin yaşadığı sağlıklı ve yeşil konutlar inşa edeceğiz.

Açı İş Ortaklığı'nın yürüteceği "Artı Tarabya" projesi 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden ve 7 farklı siteden oluşan karma konsept bir proje. Şu anda satışta bulunan Orman Artı Tarabya Etabı, 3 bloktan ve 62 daireden oluşuyor. Belgrad Ormanı'nın devamı olan Hacıosman korusunun hemen yanı başında yer alan Orman Etabı'ndan sonra ‘Deniz Artı Tarabya', ‘Bahçe Artı Tarabya', ‘Güneş Artı Tarabya', ‘Park Artı Tarabya', ‘Yamaç Artı Tarabya' ve ‘Cadde Artı Tarabya' etapları inşa edilecek.

Binalarda enerji tasarufu ön planda 

Projede tüm binalar, "Yeşil Bina" adı verilen yeni nesil bina sistemi olan "Low-e Building" teknolojisiyle inşa ediliyor. "Low-e building" adı verilen sistem, yüzde 40 oranında enerji tasarrufu sağlıyor. Organik dış yalıtıma sahip olan binalar, akıllı sistem alt yapısıyla dikkati çekiyor. Artı Tarabya, tüm bu özellikleriyle doğalı, yeşili ve modern konforu bir arada sunuyor. 

Artı Tarabya'nın detaylarda farklılaştığının bir göstergesi de olağanüstü durumlar için yarattığı tam donanımlı sığınaklar. (Projenin tamamında yer alan yeterli büyüklük ve donanımdaki sığınaklarda uzun süre çalışabilen jeneratör, havalandırma, örme hasır betondan 10 şiddetindeki depreme dayanıklı içinde çamaşırhane, mutfak, tuvaletler ve duşlar projede yer alıyor.

Sosyal olanakları, cazip lokasyonu ile öne çıkan Artı Tarabya Projesi, Boğaz'ın en nadide semtinde yükseliyor. Ormanın içinde, denize 5 dakika mesafede, güvenli, aile yaşamına uygun, piknik yapmanın hayal olmadığı, komşularla vakit geçirmenin en keyifli hailinin yaşandığı, semt kültürünün tekrar canlandığı bir yaşam vaad ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ozan Alp, Artı Tarabya'yı anlattı!
  • 18.10.2016 17:25

Ozan Alp, Artı Tarabya'yı anlattı!

Açı İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Alp, Artı Tarabya projesinin detaylar ...

Artı Tarabya örnek daire görselleri!
  • 30.09.2016 15:33

Artı Tarabya örnek daire görselleri!

Açı İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Artı Tarabya projesinde 700 daire olacak ...

Ekim ayında 3,3 milyarlık toplam 8 proje satışa çıktı!
  • 08.11.2016 16:57

Ekim ayında 3,3 milyarlık toplam 8 proje satışa çıktı!

2017'nin Ekim ayında İstanbul, İzmir ve Konya'daki 3 milyar 312 milyon TL'lik 8 ...

Artı Tarabya ile Boğaz'da yeni nesil yaşam!
  • 18.10.2016 17:32

Artı Tarabya ile Boğaz'da yeni nesil yaşam!

Artı Tarabya projesi görücüye çıktı. Irmak İnşaat ve Akka Grup tarafından inşa e ...

Açı İş Ortaklığı’nın Tarabya’daki ikinci projesi: Artı Tarabya
  • 06.10.2016 15:30

Açı İş Ortaklığı’nın Tarabya’daki ikinci projesi: Artı Tarabya

AKKA Grup, Kiriş Turizm İnşaat Yatırımları ve Irmak İnşaat tarafından kurulan Aç ...

Artı Tarabya fiyatları 300 bin dolardan başlıyor!
  • 30.09.2016 17:57

Artı Tarabya fiyatları 300 bin dolardan başlıyor!

Açı İş Ortaklığı’nın İstanbul Tarabya’da hayata geçirdiği Artı Tarabya projesini ...