maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Başakşehir'de tarihi kampanya!

Avrupa Konutları Başakşehir'de tarihi kampanya!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen tarihi kampanya kapsamında, Avrupa Konutları Başakşehir’de cazip fırsatlar başladı.

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut tarafından hayata geçirilen tarihi k kampanya kapsamında, Avrupa Konutları Başakşehir'de cazip fırsatlar başladı. 584.300 TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede, Emlak Konut GYO önderliğinde yapılan kampanya ile 120 ay vadeye %0,70 vade oranıyla veya TÜFE'ye bağlı vade farkı ile taksitlendirme mümkün.

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir'de inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir'de daire sahibi olmak Ağustos ayında çok daha kolay.

Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, %20 peşin, %10'u bir sene sonra ve kalan tutar ise 120 aya kadar %0.70 vade farkı veya TÜFE endeksli olarak Emlak Konut GYO tarafından taksitlendiriliyor.

584.300 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulan Avrupa Konutları Başakşehir'de, tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

941 daire ve 27 ticari üniteden oluşan projede 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden ve 5+1 daireler ise 277 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

“TATİL KÖYÜ KONFORUNDA KONUT” KONSEPTİ BAŞAKŞEHİR'DE

Bugüne dek tüm projelerini “Tatil Köyü Konforunda Konut” konseptiyle hayata geçiren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir projesinde de aynı yaklaşımla peyzaj, spor ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer vererek fark oluşturuyor.

İstanbul'un hızla gelişen noktalarından Başakşehir'de, 72 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin %80'i peyzaja ayrılıyor ve geniş sosyal donatılarıyla Avrupa Konutları markasının tüm ayrıcalıklarını sunuluyor.

Proje alanının yanı başında yer alan parkta futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yollarının yer aldığı projede iki adet sosyal tesis içerisinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan 4 kapalı yüzme havuzu, 4 çocuk havuzu, 4 fitness salonu, 4 hamam, 4 sauna, 4 buhar odası ile seyir terası, dinlenme alanları ve  çocuk parkları yer alıyor.

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir'i de tüm projelerinde olduğu gibi belirttiği tarihten önce teslim etmeyi hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...