maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Artaş İnşaat, Topkapı'daki yeni projesi Avrupa Konutları Kale 2'yi, 610 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

2016 yılında teslimleri tamamlanan Avrupa Konutları Kale'nin ardından, gelen yoğun talebi karşılamak üzere Artaş İnşaat Kale 2 projesini hayata geçiriyor. İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da, E – 5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlanan Avrupa Konutları Kale 2'de daireler 610.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Avrupa Konutları markalı projeleriyle konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Artaş İnşaat, 2017'de planladığı projelerden ilkini satışa sundu.

Avrupa Konutları Kale projesiyle Topkapı'da büyük ilgi gören Artaş İnşaat, gelen talebi karşılamak üzere projenin bitişiğinde Avrupa Konutları Kale 2 projesini hayata geçiriyor. 

Selçuklu mimarisinden esinlenerek tasarlanan estetik çizgileriyle ve az katlı yapısıyla bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanacak Avrupa Konutları Kale 2, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak gösteriliyor.

ÇETİNSAYA; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”

2017 yılında hayata geçireceği projelerin ilkine Avrupa Konutları Kale 2 ile başlangıç yaptıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “ Topkapı'da inşa ettiğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki Kale projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik. Avrupa Konutları markalı bir projemiz de daha böylesine yoğun bir taleple karşılanmaktan büyük memnuniyet duyduk.” dedi.

ŞEHRİN MERKEZİNE AVRUPA KONUTLARI AYRICALIĞINI TAŞIYOR

Tüm projelerinde olduğu gibi Avrupa Konutları Kale projesini de erken teslimle tamamlayan Artaş İnşaat, Kale 2 projesinin inşa çalışmalarına da hızla başladı.

83 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Avrupa Konutları Kale 2'de, 270 konut ve 23 ticari ünite yer alıyor. Projede, 1+1'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanları sunan dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!
  • 06.03.2017 10:23

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Artaş İnşaat, Topkapı'daki yeni projesi Avrupa Konutları Kale 2'yi, 610 bin 500 ...

Artaş Avrupa Konutları Kale 2 Topkapı geliyor!
  • 17.12.2016 10:23

Artaş Avrupa Konutları Kale 2 Topkapı geliyor!

Artaş İnşaat, Topkapı'da Avrupa Konutları Kale 2 projesi için düğmeye bastı. 273 ...