maritbet girişmaritbet
Başka Ankara'da lansmana özel 0 faiz!

Başka Ankara'da lansmana özel 0 faiz!

Lansmana özel 0 faiz ile yüzde 15 indirim uygulayan Başka Ankara projesinde, 48 ay vade imkanı da bulunuyor.

Kocalar Yatırım projesi olan Başka Ankara; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Daire büyüklüklerinin 714 metrekare ile 291 metrekare arasında değiştiği Başka Ankara, Ekim 2017 yılında teslim ediliyor.

Başka Ankara projesi daire ve villalardan meydana geliyor ve projede, 8 blokta 525 konut ile 29 villa bulunuyor. Hem yatay hem de dikey blokların yer aldığı Başka Ankara'nın 26. katında eşsiz manzaraya sahip Başka Lounge Cafe bulunuyor.

Ankara Keçiören'de hayata geçirilen Başka Ankara projesi Pamuklar Ormanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Başka Ankara'da açık ve kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, süs havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, şelale, yürüyüş parkuru, spor alanları, fitness merkezi, aerobik, spinning ve pilates stüdyoları, kat bahçeleri ve ortak teraslar yer alıyor.

Yaklaşık olarak 70 dönüm üzerine kurulu Başka Ankara'da villa + loft daireler + ticari alanlar ve sosyal donatılar bulunuyor. Bölgedeki yeşil örtüye hiç dokunulmadan peyzaj çalışmaları yapılan Başka Ankara, BA radye üzerine asmolen plak döşeme, iskelet sistemi üzerine inşa ediliyor.

Başka Ankara ödeme planı kapsamında; lansmana özel uygulamalar bulunuyor. Buna göre; 48 aya 0 faiz ile yüzde 15 indirim konut sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başka Ankara'da lansmana özel 0 faiz!
  • 27.01.2017 14:01

Başka Ankara'da lansmana özel 0 faiz!

Lansmana özel 0 faiz ile yüzde 15 indirim uygulayan Başka Ankara projesinde, 48 ...