maritbet girişmaritbet
Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek konut kulesi olacak

One Tower, sunduğu kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark oluşturacak.

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: “Ankara'nın en iddialı konut ve alışveriş merkezini inşa etme hedefiyle
çıktığımız yolda, konut sahipleri standartların üzerinde bir yaşama 'merhaba' derken, Başkent'in en güzel manzarasına da hakim olacaklar”

Ankara'nın en prestijli bölgelerinden Oran'da 185 metre yüksekliğiyle zirvede bir hayat sunacak One Tower, kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark yaratacak.

“Başkent'in zirvesi”ni hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower'ın kaliteli yaşam isteyenlerin tercih ettiği projelerin başında geldiğini bildirdi.

Oran bölgesinin Ankara'da lüksün ve prestijin merkezi görevi gördüğünü kaydeden Özçelik, One Tower'ın bölgedeki en iddialı konut projesi olduğunu vurguladı.

Birbiri ardına yükselen konut projeleri ile Ankara'nın modern bir başkent görünümüne büründüğünü söyleyen Özçelik, “Ankara'nın bu değişimine katkı sağlayan en önemli projelerden birini daha inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Ankara'nın en iddialı konut ve alışveriş merkezini inşa etme hedefiyle çıktığımız yolda, konut sahipleri standartların üzerinde bir yaşama 'merhaba' derken, Başkent'in en güzel manzarasına da hakim olacaklar. Başkent'in en yüksek bölgelerinden Oran'da en yüksek konut kulesini hayata geçirirken, projemizde ev sahibi olacaklara kaliteli bir yaşamın kapılarını sonuna kadar açıyoruz” dedi.

One Tower girişi

Ankara'nın “ışık denizi”...

Denize hasret Ankaralılar'a gün batımı sonrası ışık kümelerinden denizi aratmayacak "derin" bir manzara izlettireceklerini belirten Özçelik, “One Tower'da belki Ankaralılar'a deniz manzarası sunamıyoruz ancak; kentin tüm ışıklarını evlere getiriyoruz. One Tower ile Ankara'ya en yüksekten bakan konut sakinleri en güzel manzaraya da sahip olacaklar. Bir yanda orman, göl, diğer yanda Ankara'nın tüm detayı, akşamdan sonra yüksekliğin verdiği engin görünümle ışık denizini evinize getirecek. Işıklar adeta yakamoz gibi bakmaya doyulmaz bir görüntü oluşturacak” diye konuştu.

Özçelik, 48 katlı One Tower'ın başarılı mimari projesi ile tüm konut sahiplerine ayrıcalıklı manzara yaşattıracağının altını çizerek, şunları söyledi:
“Ankara'nın en yüksek konut kulesini inşa ederken elbette konutların manzarasının da oldukça özel olması gerektiğini biliyoruz. Bu yüzden de One Tower'ı 360 derecelik manzaraya sahip olacak şekilde konumlandırdık. Özel mimarisi sayesinde tüm One Tower sakinleri, renkli, iç açıcı, yeşil ve mavinin bütünleştiği görüntüleri izleyecek. One Tower'da tüm konutlar “Ankara'nın denizi” Gölbaşı'na doğru göl ve yeşillik ya da Dikmen Vadisi'ne doğru kent manzarasını görüyor. Ayrıca konutların tamamı gün ışığından optimum yararlanacak şekilde konumlanıyor.”

Özkan Özçelik, One Tower'ın İngiltere'de “rüzgar tüneli” testine tabi tutulduğunu anımsatarak, bu test sayesinde 48'inci katta oturanların bile rüzgarın sert etkilerinden etkilenmeden balkon keyfi yapabileceğini kaydetti.

One Tower

1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta. 
Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yaptığı One Tower'ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.
One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.

One Tower İletişim Bilgileri;

Web: http://onetower.com.tr/
Telefon: 0312 483 03 03

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara One Tower proje galerisi
  • 04.02.2014 15:35

Ankara One Tower proje galerisi

İTO Yatırım Enerji İnşaat şirketi tarafından Ankara'da inşa edilen One Tower'dan ...

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!
  • 04.12.2018 10:21

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde 40 ay vade farksız taksit v ...

One Tower Diplomatique'de kiralamalar başladı
  • 11.08.2016 12:28

One Tower Diplomatique'de kiralamalar başladı

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin baş ...

One Tower, Başkent'e yön verecek
  • 24.06.2014 10:42

One Tower, Başkent'e yön verecek

One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla ya ...

One Tower, Ankara’da 50 bin ağacı kurtaracak
  • 22.06.2014 08:37

One Tower, Ankara’da 50 bin ağacı kurtaracak

İnşaat sektörü, karbondioksit salınımının yüzde 40’ından sorumlu olunca, sektör ...