maritbet girişmaritbet
BatıStar Tower Ankara'da satışlar başladı

BatıStar Tower Ankara'da satışlar başladı

Afik Grup tarafından inşa edilen proje, Ankara - Batıkent'te yer alıyor

Akıllı ev sistemiyle donatılan Batı Star Tower, Ankara'da yükselen beklentilerinizi daha da yükseltmenizi sağlayacak. 10 bin 265 metrekare arsa üzerine kurulan proje, 80 konuttan meydana geliyor.

Teslim tarihi 31 Mayıs 2014 olarak belirlenen konutlar, 25 katlı tek blokta yer alıyor. 5 adet mağazanın hizmet vereceği Batı Star Tower'da dairelerin tamamı 175 metrekare 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

batı star ankara

BatıStar Tower Ankara içerisinde; yüzme havuzu, kamelya, çocuk oyun bahçesi, fitness center, basketbol, tenis, voleybol ve futbol sahası sıralanıyor. Çevre yolu bağlantısı üzerinde metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan proje, Batıkent'in merkezinde bulunuyor. 

Her daire için otopark alanının yer aldığı projede geniş ve ferah bir lobi, asansör, yangın merdiveni, havalandırma, jeneratör odası ve güvenlik mevcut. Konforlu, yenilikçi ve tasarımın en güzel örneklerini yansıtan daireleri, hayatı kolaylaştıracak servis ve hizmetleri, huzur veren atmosferi, size hizmet vermeye hazır profesyonel ekibi, sevdiklerinizle unutulmaz anları paylaşabileceğiniz sosyal alanları ile hayal ettiğinizin ötesinde.

BatıStar Tower Ankara İletişim Bilgileri;

Web:  http://www.batistartower.com/
Telefon: 0312 566 29 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BatıStar Tower Ankara'da satışlar başladı
  • 20.03.2014 09:09

BatıStar Tower Ankara'da satışlar başladı

Afik Grup tarafından inşa edilen proje, Ankara - Batıkent'te yer alıyor ...