maritbet girişmaritbet
Cadde Varlık, lüks konutta yeni bir ekol oluşturuyor

Cadde Varlık, lüks konutta yeni bir ekol oluşturuyor

Bağcılar'da yapımı hızla devam eden, Cadde Varlık projesi lüks konut kavramına yeni bir boyut getirerek sektör ile ilgili standartları yukarı çıkarttı

İnşaat sektörünün önemli markalan arasında yer alan Alb Varlık Yapı'nın İstanbul Bağcılar' da kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Cadde Varlık projesi, şirketin proje geliştirme konusundaki mükemmeliyetçi anlayışının güzel bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. 

İş adamları Adem Albayrak ve Ahmet Varlık ortaklığında kurulan Alb Varlık Yapı özellikle Bağcılar'ın yenilenen yüzünde söz sahibi bir kurum olmayı başardı. Kuruluşundan buyana gerçekleştirdiği konul projeleri ile binlerce aileyi ev sahibi yapan şirket kalitesi ve mimarisi ile adından söz ettiren projeleri hayata geçiriyor. 
Alb Varlık Yapı olarak yaşam ve yatırım değeri yüksek projeler geliştirme amacında olduklarını belirten Şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Albayrak ve Ahmet Varlık ile inşaat sektörünü ve projelerini konuştuk. 

Adem Bey, Alb Varlık Yapı sektöründe konuşulan işlere imza atan bir marka. Kurumsal yapınız hakkında bilgi verir misiniz? 

Şirketimizi ortağım Ahmet Varlık Bey ile birlikte kurduk. Kendisi, özellikle oyuncak sektöründe hatırı sayılır yatırımları olan başarılı bir iş adamı. Ahmet Bey ile tanışmadan önce ben 40 yıllık aile mesleğimizi 1996 yılından itibaren tek başıma devam ettiriyordum. Binin üzerinde konutun üretimini gerçekleştirip sahiplerine teslim ettim. Ahmet Bey ile güzel bir sinerji oluşturduk. İnsanların yaşam kalitesini arttıran çevresinde örnek gösterilen projeler hayata geçirme vizyonumuz ışığında yatırımlarımıza devam ediyoruz. 

Ahmet Bey Alb Varlık inşaatı başarıya götüren farklılıklar sizce neler? 

Biz sektör tecrübemizin yanında, vizyon ve misyon olarak kendimizi çok farklı konumlandırdık. Her şeyden önce biz değer odaklı bir markayız.  Proje geliştirirken ve uygularken maliyete değil, topluma ve insanların yaşamına katacağımız değere odaklanırız. Maliyetimizi nasıl daha düşürebilirizden ziyade, projemize neler eklersek olacak, projemiz hem çevresine örnek olur hem de içinde yaşayan insanların yaşam kalitesine artı değer katar diye düşünürüz. Bu nedenle insanlar bizim projemize baktıklarında hayatlarının her anına değer katacak dokunuşları fark ederler. 

Adem Albayrak; "Ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip edip, iş süreçlerimize uyguluyoruz."

Müşterisine en iyisini sunmayı ilke edinmiş bir marka olarak, sektörümüz ile ilgili tüm ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip edip, projelerimize uyguluyoruz. Bu, yeni bir mimari ekol veya ürün ve de müşterimize değer katacak ise hemen alır projelerimize entegre ederiz. Bu nedenle projelerimizi gezen insanlar, başka projelerde göremeyecekleri yeni ürünleri ve anlayışları bizim projemizde görürler 

Ahmet Bey Cadde varlık projesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Projemizi mülkiyeti kendimize ait 12 dönümlük bir alan üzerine yapıyoruz.4 etap şeklinde hayata geçireceğiz. İlk etabımız 120 daire 5 işyerinden oluşuyor. Toplamda ise 560 daire ve 45 ticari alandan oluşacak. Cadde Varlık projemizde, havuz, fitness salonu, spa alanı, çocuk oyun alanı gibi onlarca sosyal alanda yer alıyor. 

ADEM ALBAYRAK "GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET DİYECEĞİM" 

Ülkemiz son 10 yılını güçlü bir irade ile yönetilerek geride bıraktı. Üzerinde yaşanan hiçbir oyunun altında kalmadı ve dimdik ayakta durdu. Gezi süreci, 17-25 Aralık operasyonu, 15 Temmuz darbe girişimi gibi birçok olumsuz olayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, halkımızın kahramanlığı ile bertaraf ettik. 16 Nisan'daki referandum da ise benim gibi milyonlarca insanın Evet diyeceğine inanıyorum. 

ADEM ALBAYRAK; "CADDE VARLIK YASAM VE YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK BİR PROJE" 

Projemiz içindeki sosyal alanları ve mükemmel planlanan konut tipleri ile iyi bir yaşam alanı olarak ortaya çıkıyor. Bunun yanında projemiz, Mall of AVM, 212 AVM gibi birçok alışveriş merkezine, Atatürk Havalimanı'na birkaç dakika mesafede. Bu özel lokasyonu ile çok ciddi bir pirim potansiyeline sahip. Projemiz bittiğinde insanlar minimum %35 kazançlı çıkmış olacaklar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cadde Varlık, lüks konutta yeni bir ekol oluşturuyor
  • 08.04.2017 14:59

Cadde Varlık, lüks konutta yeni bir ekol oluşturuyor

Bağcılar'da yapımı hızla devam eden, Cadde Varlık projesi lüks konut kavramına y ...