maritbet girişmaritbet
Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul’u satışa açtı!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul’u satışa açtı!

3 yılda 8 proje üretip 2,5 milyar lira ciro hedefleyen EgeYapı, Kağıthane'deki Kordon İstanbul'u satışa açtı. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor

Ege Yapı'nın Kağıthane ile Maslak'ın kesişim noktasında inşa etmekte olduğu Kordon İstanbul projesinde satışlar başladı. Lansman öncesinde online form üzerinden 4 bin talebin geldiği projede fiyatlar 295 bin liradan başlıyor.

820 milyon liralık proje

Toplamda 820 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip olan projede metrekare satış fiyatları 7 bin 200 lira seviyelerinden başlıyor. Evlerin 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değiştiği projede teslimler 30 ay sonra gerçekleştirilecek.

1250 kişi Kordon İstanbul'da istihdam edilecek

İki etap şeklinde tasarlanan projenin arsasının bir bölümü satın alınırken, bir bölümü ise kat karşılığı modeliyle inşa ediliyor. Toplamda 559 daire ve 55 dükkanın yer aldığı projeyle birlikte 1.250 kişilik istihdam sağlanacak.

3 yılda 8 proje, 2,5 milyar lira ciro hedefi

Üç yıllık planda 8 projeyi hayata geçirecek olan Ege Yapı, bu yatırımlarından 2,5 milyar lira ciro hedefliyor. Dükkanların da satışa açıldığı Kordon İstanbul projesiyle ilgili olarak Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “Taksim, Levent, Maslak gibi alanlara araçla 5 dakika uzaklıkta olan bir projeden bahsediyoruz. 3 katlı tünel projesinin çıkış noktasına çok yakınız. Yine dekovil projesi, yanı başımızdan geçiyor. İBB tarafından yapımı süren Cendere dönüşüm projesinin bitişiğindeyiz” dedi.

Lansman özel indirim fırsatı

İlk etapta satışların başladığını, ikinci etabın ise sonbaharda satışa açılacağını ifade eden Kabadayı “Yatay mimari olarak tasarladığımız Kordon İstanbul'da her blokta farklı daire tiplerine yer verdik. Stüdyo ve 1+1'ler ayrı, 2+1, 3+1, 4+1 daireler farklı birlikte yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 8 indirim yapıyoruz. Konut kredisiyle de ev alma fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

Avrupa Yakası projeleri tam gaz

Kağıthane'yle birlikte hayata geçirecekleri diğer projeler hakkında da bilgiler veren İnanç Kabadayı “2,5 milyar ciro hedeflediğimiz projeleri 4 tanesi Anadolu Yakası'nda, 4 tanesi ise Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Emlak Konut'la hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği Fatih Yedikule projemizde ruhsatlar alındı, inşa çalışmaları başladı. Beyoğlu'nda çalışmaları devam eden projemizi 2018 yılında lanse etmeyi planlıyoruz. Maslak'ta ofis projemiz var plan süreci devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Ataşehir'de 1600 konutluk kentsel dönüşüm

Anadolu Yakası projeleri hakkında da bilgiler veren Kabadayı “Üsküdar'da bir projemiz var yüzde 70 inşaatını tamamladık. Burada kiralama çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz. Çekmeköy'de 2 projemiz var, 2017'nin son çeyreğinde lansmanlarını yapmayı planlıyoruz. Son projemizde Ataşehir'de, İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında iki adada, 1600 konuttan meydana gelecek projemiz var. Geçtiğimiz hafta 1/5000'lik planları çıktı, önümüzdeki yıl lansmanını yapmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Ciroyu yüzde 80 artırmayı hedefliyor

3 yıl içerisinde Ege Yapı olarak ciroyu yüzde 80 artırmayı hedeflediklerini ifade eden İnanç Kabadayı “2017 için yüzde 15 hedef koymuştuk. Aynı süreç içerisinde 1250 kişilik istihdam hedefimiz var. 3 yıl için tüm projelerimizde 7 bin kişiyi istihdam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

Kordon İstanbul reklam filmi yayında!
  • 30.10.2017 15:33

Kordon İstanbul reklam filmi yayında!

Ege Yapı'nın Kağıthane'de inşa ettiği Kordon İstanbul Evleri projesinin reklam f ...

Ege Yapı Kordon İstanbul reklam filmi!
  • 28.04.2017 09:37

Ege Yapı Kordon İstanbul reklam filmi!

Ege Yapı tarafından Kağıthane ile Maslak'ın birleşim noktasında inşa edilmekte o ...

Didem Güneş'in gözünden Ege Yapı Kordon İstanbul!
  • 27.04.2017 15:46

Didem Güneş'in gözünden Ege Yapı Kordon İstanbul!

Ege Yapı İş Geliştirme Müdürü Didem Güneş, Kağıthane'de inşa edilmekte olan Kord ...

Saygın Aksoy, Kordon İstanbul'u anlatıyor!
  • 27.04.2017 15:45

Saygın Aksoy, Kordon İstanbul'u anlatıyor!

Ege Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Saygın Aksoy, Kağıthane Kordon İs ...

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul'u tanıttı!
  • 27.04.2017 15:44

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul'u tanıttı!

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla basına tanıtılan Kordon İstanbul, 559 da ...