maritbet girişmaritbet
Elite Concept'in lansman öncesi satışları sürüyor!

Elite Concept'in lansman öncesi satışları sürüyor!

Lansman öncesi, satışları süren Elite Concept Fikirtepe projesinde sınırlı sayıdaki daire için 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde lansman öncesi satışlar sürüyor. 785 konutluk bir proje olan Elite Concept, 3 blokta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor.

Kadıköy Fikirtepe son günlerde gayrimenkul yatırımcısının gözdesi haline geldi. Tamamlandıktan sonra caddeleri, mağazaları, alışveriş ve moda kültürü ile 'Manhattan Etkisi' oluşturacak Fikirtepe, Elite Concept projesine de ulaşılabilir konum, merkezi lokasyon ve İstanbul'un dört bir yanını görebilecek manzara hediye ediyor.

elite concept

Yüzde 25 teslimde, yüzde 50'si 36 ay 0 faiz

Ruhsatı alınan Elite Concept'te 26 adet dükkan hizmet verecek. Proje, 24 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Tamamlandığında 3 bin kişinin yaşaması planlanan Elite Concept'te metrekare birim fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor. Sınırlı sayıda daire için yüzde 25 peşinat, yüzde 25 teslimde ve yüzde 50'lik kısım için 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Mimari tasarımı Adnan Kazmaoğlu Mimarlık imzasını taşıyor. İnşaatı başlayan projenin teslimleri 36 ay sonra gerçekleştirilecek. Elite Concept'in inşaat alanı 155 bin metrekare olarak belirlendi. Akıllı ev sistemiyle donatılan evlerinizi tek tuşlar kontrol altında tutabilirsiniz. İnternet bağlantısı olan bir akıllı telefon yada tabletten evinize ulaşmanız mümkün. 

elite concept foto galerisi

Deniz manzaralı dairelerin de yer aldığı Elite Concept projesi metro ve metrobüsün yanı başında E-5 karayoluna 1 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 5-6 dakika, Harem arabalı vapur iskelesine 8-9 dakika, Kadıköy vapur iskelesine 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 20-25 dakika mesafede yer alıyor. Site içerisinde yüzme havuzu sauna, fitness center, otopark yanı sıra bir çok sosyal alan sıralanıyor. 

Projede tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan suların yanı sıra yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile yapılacak. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş panellerinden yararlanılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi
  • 19.04.2019 15:27

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi

Sektöre alışılmışın dışında yeni bir renk, farklı bir bakış hedefiyle yola çıkan ...

Elite Concept tanıtım filmi!
  • 20.10.2016 11:50

Elite Concept tanıtım filmi!

Şua İnşaat, Elite markalı konut projelerinin son halkasını Kadıköy Fikirtepe'de ...

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'
  • 05.11.2015 12:40

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Emlak Fuarı'nda öneml ...

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!
  • 07.07.2012 12:21

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitecity projesindeki marketi ...

ŞUA İNŞAAT
  • 20.11.2011 15:22

ŞUA İNŞAAT

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Saracalı, sektörde 1992 yılından beri ...