maritbet girişmaritbet
Esenyurt NTown Özyurtlar'a nasıl gidilir?

Esenyurt NTown Özyurtlar'a nasıl gidilir?

11 bin 709 metrekare inşaat alanına sahip olan N Town'da 77 konut ile 42 ticari birim yer alıyor

E-5 Avcılar istikametinden gelirken;

Torium AVM'yi geçtikten sonra, Bahçeşehir sapağından girilir. Ana yola bağlanmadan yan yoldan devam ederken Kıraç -Esenyurt sapağından girilir. Göbekten "U" dönüşü yapılır. Lukoil benzin istasyonunu görünce, istasyonu geçmeden sola dönülür. Sonra ile sol ve ilk sağ yaparak yolun sonunda, sağda Ntown'ı görebilirsiniz. Regnum Astrum Towers, Solarkent ve Babacan Crowntower projelerinin hemen arkasında Ntowers projesinin yanında yer alıyor.

E-5 Beylikdüzü istikametinden gelirken;

Hasırcılar Çarşısı'nı geçince sağ taraftan Bahçeşehir sapağından E-5'ten ayrılınırç Haramidere bağlantı yoluna çıktıktan son hemen ilk Kıraç - Esenyurt sapağından girilir. Göbekten "U" dönüşü yapılır. Lukoil benzin istasyonunu görünce, istasyonu geçmeden sola dönülür. sonra ilk sol ve ilk sağ yaparak yolun sonunda, sağda Ntown'ı görebilirsiniz.

TEM E-6 Hadımköy ve Mahmutbey istikametinden gelirken;

Avcılar gişelerinden çıktıktan sonra 4. sapak olan Kıraç sapağından sağa saptıktan sonra ikiye ayrılan yoldan sağ taraftaki Kıraç yolu takip edilir. Lukoil benzin istasyonunu görünce, istasyonu geçmeden sola dönülür. Sonra ilk sol ve ilk sağ yaparak yolun sonunda, sağda N Town'ı görebilirsiniz.

NTown İletişim Bilgileri;

Web: http://www.n-town.net/
Telefon: 444 4 027

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt NTown Özyurtlar'a nasıl gidilir?
  • 17.07.2014 14:54

Esenyurt NTown Özyurtlar'a nasıl gidilir?

11 bin 709 metrekare inşaat alanına sahip olan N Town'da 77 konut ile 42 ticari ...