maritbet girişmaritbet
Eston Deniz Kalyon Evleri’nde 210 bin TL!

Eston Deniz Kalyon Evleri’nde 210 bin TL!

Marina ve kumsalıyla tatil tadında bir hayat tarzını, şehrin içinde sunan Eston Deniz’de Kalyon Evleri’nin yeni etapları satışa çıktı

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, 47 yıllık bilgi ve deneyimi ışığında; altyapı, endüstri yapıları, iş merkezleri, hastaneler, toplu konutlar ve lüks konutlar üretmektedir.

Eston Yapı, 1998 yılından bugüne kadar Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri, Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Şehir 1. ve 3. Kısım, Eston Deniz Yakamoz Evleri gibi önemli projeler gerçekleştirmiştir.

“İstanbul'da; 1.5 km uzunluğundaki sahil şeridi, marina ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek yerleşim merkezi” olan Eston Deniz, Kalyon Evleri ile 4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan eşsiz bir dünyanın kapılarını açıyor.

Marina ve kumsalıyla tatil tadında bir hayat tarzını, şehrin içinde sunan Eston Deniz'de Kalyon Evleri'nin yeni etapları satışa çıktı. İstanbul'un keşmekeşinden sıyrılmak ve bütün bir yılın  yorgunluğunu üzerinizden atmak için tatil sezonunu beklemenize artık gerek kalmadı. Çünkü ESTON YAPI, “Eston Deniz Projesi” ile tatili ayağınıza kadar getiriyor. Kalyon Evleri'nin yeni etaplarını satışa çıkaran ESTON, bu ayrıcalıklı dünyada yerini almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Eston Deniz Kalyon Evleri'nde 24 saat deniz keyfi yaşayarak, deniz ile iç içe bir yaşam sürmek hayal değil. Yakuplu'da 1.5 milyon m²'lik alanda toplam 5359 konuttan oluşacak Eston Deniz, deniz sevdalılarını eşsiz mavilikle buluşturuyor. 500 yat kapasiteli marina, kumsal, 1,5 kilometrelik sahil şeridi, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşan Eston Deniz, bir konut projesinden öte, su ile bütünleşmiş bir yaşam merkezi. Bu anlamda İstanbul'un tek konut projesi olma özelliğini taşıyor. Üstelik yakında tamamı hizmete açılacak olan marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza, kafe-restoran ve sosyal tesisler de yer alıyor.

Eston Deniz Fiyat Listesi
Apartman daireleri 210 bin liradan
İkiz dubleksler 675 bin 450 liradan
Sıralı ara dubleksler 485 bin liradan
Köşe dubleksler 637 bin liradan
Katlı villalar 526 bin liradan
Müstakil tripleks villalar 1 milyon 119 bin liradan başlıyor
Eston Deniz Ödeme Planı
Projede yüzde 20 peşinat verildiği takdirde ileri bir tarihte yüzde 10 oranında ara ödeme yapılıyor. Ardından kalan miktar 60 ayda yüzde 0,95 faiz oranıyla tamamlanıyor. İkinci ödeme seçeneğine göre ise 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Eston Deniz, konumunun doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, TEM ve E-5 bağlantıları, Atatürk havalimanına yakın konumunun yanı sıra, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Üstelik,  lokasyon olarak gelişme potansiyeli ile birlikte düşünüldüğünde; isabetli bir yatırım imkanı da tanıyor.

Eston Deniz, satış sonrası her konut için sağladığı 2 yıl Eston Servis garantisiyle de İstanbul'un yeni cazibe merkezi Beylikdüzü'nde tüm sakinlerine cennetten bir kesit sunuyor ve 12 ay deniz keyfi yaşatıyor.

Eston Deniz'in bu eşsiz projesinin tüm detayları ve Cenajans Reklamcılık tarafından hazırlanan reklam kampanyası, 22 Mayıs 2012 Salı, Bebek Divan Brasserie'de, Eston Yapı'nın değerli yöneticileri ve Cenajans Başkanı Nail KEÇİLİ'nin de hazır bulunduğu kahvaltılı Basın Toplantısında basın mensupları ile paylaşıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!
  • 01.09.2021 14:43

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verilerine göre bu dönemde İzmir, Muğla ve İ ...

Eston Deniz Kalyon Evleri anlatılıyor!
  • 07.06.2012 17:30

Eston Deniz Kalyon Evleri anlatılıyor!

Eston Yapı’nın denizle iç içe projesi Eston Deniz Kalyon Evleri’nde satışlar dev ...

Eston Deniz projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 19.04.2013 16:50

Eston Deniz projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Eston Deniz projesi 9 farklı tipte 342 bahçeli evden meydana geliyor. Projenini ...

İstanbul'un projelerine havadan bakmaya ne dersiniz?
  • 05.09.2011 14:39

İstanbul'un projelerine havadan bakmaya ne dersiniz?

İstanbul'un birçok bölgesi markalı projelerin ilgi odağı haline geldi. İşte hava ...

İşte megakent İstanbul’un en pahalı daireleri!
  • 26.11.2020 14:11

İşte megakent İstanbul’un en pahalı daireleri!

İstanbul'da hayata geçirilen lüks konut projelerinde dairelerin fiyatı 220 milyo ...

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!
  • 26.04.2018 16:10

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!

İstanbul'da yükselen, bulunduğu bölgenin değerini arttıran, düşük peşinatlı konu ...