maritbet girişmaritbet
İkinci etap için start verildi

İkinci etap için start verildi

Mar Yapı tarafından emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de karma bir proje olarak hayata geçen G Plus’ın ilk etabında yer alan konutların satışı tamamlandı.

Mar Yapı tarafından emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli'de karma bir proje olarak hayata geçen G Plus'ın ilk etabında yer alan konutların satışı tamamlandı.

Mart ayında satışa çıkacak olan ikinci etabın startını veren Mar Yapı, inşaatına başlanan ikinci kulede, bölgenin ilk rezidansını hayata geçirecek. 

Mar Yapı tarafından İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli'de inşa edilen G Plus projesinin ilk etabında yer alan konutların satışı tamamlandı. Satışına Mart 2011'in sonunda başlanan ve beş günde yüzde 85'nin satıldığı birinci etapta yer alan konutların tamamı Ocak ayı itibariyle satıldı. İlk kulenin inşaatında da üretimin büyük bir bölümünü tamamlayan Mar Yapı, ikinci kulenin de inşaatına başladı. Aralık 2011'de temeli atılan ikinci kule için Mart ayının sonunda satışa çıkılması planlanıyor.

Toplamda 32 bin metrekare üzerinde 3 etap ve 3 kulenin yer aldığı karma bir proje olarak tasarlanan G Plus, ilk etapta konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşurken, ikinci etabın;  otel, mağaza ve rezidans yapılması kararı alındı.

Güneşli'nin ilk  rezidansı

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök geleceğin Maslağı olarak görülen Güneşli'de hayata geçen  projeye yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, yapılan görüşmeler neticesinde ikinci kulede Güneşli'nin ilk rezidansını yapma kararı aldıklarını açıkladı. Rezidansın işletmeciliğini, görüşmelerini sürdürdükleri yerli ve yabancı otel zincirlerinden birine verebileceklerini söyleyen Münir Özkök, “Gelecek dönemde  yapılacak olan karma projelerde rezidanslara daha çok yer verilecek.  Biz de, karma bir konsepti olan G Plus projemizin ikinci kulesine 180 dairelik rezidans yapma kararı aldık” dedi.

Satış Mart sonunda

Atatürk Havalimanı'na ve ana arterlere yakınlığı, metro hattı, kurumsal kiralama ve concierge hizmetlerinin yanı sıra sosyal alanlarıyla da ev sahiplerine bir konuttan çok daha ötesini sunan ve toplamda 3 kule ve 3 etaptan meydana gelen G Plus projesi 32 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

 Aralık 2012'de sahiplerine teslim edilecek olan ilk etabında,  254 konut, 40 mağaza ve 3.900 metrekare planlanabilir ofis alanı bulunuyor. İlk etaptastüdyo, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve dubleks seçeneklerinin yer aldığı projenin ikinci etabında, otel, rezidans ve mağazalar olacak. Mart ayının sonunda satışa çıkacak olan G Plus ikinci etabında;  stüdyo, 1 + 1  ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra otel, rezidans ve mağazalar yer alacak.

450 araçlık kapalı, 60 araçlık açık olmak üzere toplamda 510 araçlık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, squash, fitness, spa, sauna ve masaj odalarıyla farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüpleri  ve “kolaylık merkezi”nin yer aldığı G Plus projesi, konsepti ile bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.  

G Plus İletişim bilgileri

Web: www.maryapi.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 543 76 77

Yorum Yaz