maritbet girişmaritbet
Ispartakule’deki yeni konut projeleri!

Ispartakule’deki yeni konut projeleri!

Her geçen gün Ispartakule ve çevresindeki konut projeleri değer kazanmaya devam ederken, şirketler bölgedeki yatırımlarına hız veriyor ve bir örneği olarak da İhlas Holdingin Bizimevler projelerini gösterebiliriz.

Hazırlayan:  Necmi ÇİÇEKÇİ / HABER TÜRK - EMLAK PAZARI

Sektörün başarılı markaları tarafından büyük yatırımların yapıldığı ve hızla gelişen Ispartakule tam anlamıyla bir uydu kent olarak projelendirilip kontrollü bir şekilde geliştiriliyor. Her geçen gün Ispartakule ve çevresindeki konut projeleri değer kazanmaya devam ederken, şirketler bölgedeki yatırımlarına hız veriyor ve bir örneği olarak da İhlas Holdingin Bizimevler projelerini gösterebiliriz.

 

Bizimevler 2 - Bizimevler 3
Bizimevler 2 Bizimevler 3 ISPARTAKULE'de 2009 yılında tamamlanan 722 konutluk Bizimevler projesinin büyük ilgi görmesinin ardından bölgede yatırımlarına devam eden İhlas Holding, 522 konutluk Bizimevler 2 projesini inşa edip, teslim tarihinden 7 ay erken teslim etti.
Bölgedeki üçüncü projesi olan 676 konutluk Bizimevler 3'ün inşasına hız veren İhlas Holding, çok yakında bölgedeki dördüncü projesi Bizimevler 4'ün de inşasına başlayacak. Bizim Evler 1 projesinin büyük beğeni toplaması ve kısa sürede satılmasının, diğer projelerin itici gücünü de oluşturduğunu belirten Bizim Evler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, şöyle konuştu:

"İhlas Holding olarak, aynı bölgede Bizimevler Tden sonra, Bizimevler 2 ve 3'ü de projelendirip aynı yıl içerisinde inşaatına başladık. Bu projelerden Bizimevler 2'yi 7 ay erken teslim ettik. Bizimevler 3'ün inşaatı ve satışı hızla devam ederken, Ispartakule'de yaklaşık 2 bin konut ve sosyal tesisleri ile Bizimevler Mahallesi kurulmuş olacak. Geçtiğimiz yıl hedeflediğimiz satış cirolarını yakaladık hatta bir miktar da geçtik. Bu yılın ilk yarısının daha da yoğun bir ilgi ile tamamlanacağını tahmin ediyoruz."

Nissa 02 Residence
Nissa İnşaat tarafından inşasına başlanan Nissa 02 Residence projesi 37 katta 204 konuttan oluşuyor. 18.255 metrekare arazi üzerinde konumlandırılan projenin 9000 metrekaresi peyzaja ayrıldı.
Nissa 02 Residence projesinde her katta yer alan kat bahçeleri ve peyzaj balkonları yer alıyor.
Nissa İnşaat Türkiye Projeler Koordinatörü Yüksek Mimar Serdar Sipahioğlu, "bölgede çift cephe teknolojisi sayesinde 4 mevsimin yaşanabileceği, bahçe kullanımı en zengin yüksek binayı yapıyoruz. Türkiye'de ilk defa 365 gün 24 saat nefes alabilen bir bina inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. İnşasına yeni başlanan projenin 24 ay sonra teslim edilmesi ön görülüyor.

 

Agena Park
TOKAL İnşaat tarafından inşa edilen ve sitede yaşamın başladığı Agena Park projesi bölgenin değer kazanan projeleri arasında yerini alıyor. Açık ve kapalı otoparkları ve 24 saat özel kameralı güvenlik sistemi ile huzurlu bir yaşam sunan Agena Park, Fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve kafesinin yanı sıra mağazalarıyla çarşı tadında bir yaşam alanı sunuyor.
Radye jenerel temel üzerine tünel kalıp sistemiyle son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Agena Park, 1 +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ve uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.
 

Avrupa Konutları Ispartakule 1

Avrupa Konutları Ispartakule 1 İSTANBUL'un hızla gelişen toplu konut bölgesi Ispartakule'de inşası hızla devam eden Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinin satışları neredeyse tamamlanmak üzere.
İstanbullulardan büyük ilgi gören proje 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.
Projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrılıyor.
Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basket ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, gölet ve suyollarının yanı sıra 16 ticari ünitesi ile şehir yaşamına ait ne varsa Avrupa Konutları Ispartakule projesinde bir araya getiriliyor.

Avrupa Konutları Ispartakule 2


Avrupa Konutları Ispartakule 2 HER projesi büyük ilgi gören Avrupa Konutları'nın 330 konutluk Ispartakule 2 projesi de yüzde 40'lık kısmını ilk haftada satmıştı. 25 bin metrekare üzerine kurulan projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, gölet ve suyolları ve sosyal yaşam alarma büyük yer verilen proje, "tatil köyü konforunda konut projesi" anlayışıyla tasarlandı.
330 daireden oluşan Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesi, açık ve kapalı otoparkları, 24 saat özel güvenliği ile huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Projede 14 farklı daire seçeneği var.

  • Etiketler:

Yorum Yaz