maritbet girişmaritbet
Kiler GYO, 'Referans' markalı projelerini tanıttı

Kiler GYO, 'Referans' markalı projelerini tanıttı

Sapphire ve Referans Bakırköy projeleri ile adından oldukça söz ettiren Kiler GYO, 'Referans' markalı 3 projesini MÜSİAD Fuarı'nda tanıttı.

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kiler GYO, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda “Referans” markalı projeleriyle yerini aldı. Kiler GYO'nun son projesi Referans Güneşli de detaylı olarak tanıtıldı.

Levent'te hayata geçirdiği Batı Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire projesi ile adından söz ettiren Kiler GYO; Bakırköy'de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde teslimleri tamamlarken yeni projelerinde de “Referans” markasını sürdüreceğini belirtti.

26 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyaret açılan MÜSİAD Fuarı'nda yeni projelerini lanse eden Kiler GYO; Kartal ve Güneşli'de geliştirdiği Referans Güneşli ve Referans Kartal Towers projelerinin detaylarını paylaştı.

YATIRIMLARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

İnşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten KİLER GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil; “Sapphire projemiz bunlar içinde en önemli yatırımlarımız arasında bulunuyor. Markalı konut projelerimizde de sektörde aktif şekilde rol üstleniyoruz. Referans Bakırköy projemizde yaşam başlarken, “Referans” markalı yeni projelerimizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bunlardan en yenisi ise Referans Güneşli projemiz. Her gün yeni bir alışveriş merkezi, yeni bir otel, yeni bir iş merkezi Güneşli'ye yeni bir değer katıyor. Biz de Referans Güneşli projemiz ile bölgeye önemli bir yatırım yapıyoruz ve Güneşli'nin yeni yaşam ve ticaret merkezini oluşturacak bir projeye imzamızı atıyoruz.” dedi.

imzamızı atıyoruz.” dedi.Gürdil; “161 konut ve 32 mağazadan oluşan Referans Güneşli'de toplam 193 bağımsız bölüm yer alacak. Konut kısmında 1+1'den 4+1'e daire tipleri bulunuyor. Her santimetrekaresini özenle tasarladığımız Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, İstanbul'un en iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. İstanbul'un yeni gözdesi Güneşli bölgesi;  alışverişin, eğlencenin, yatırımın, prestijin kesişme noktası haline geldi.” şeklinde konuştu.

GÜNEŞLİ'DE 161 KONUT 32 MAĞAZA ARALIK'TA SATIŞTA

referans güneşli

Her gün yeni bir alışveriş merkezi, yeni bir otel, yeni bir iş merkezi Güneşli'ye yeni bir değer katıyor. Biz de kazanmak isteyen yatırımcıları Referans Güneşli'ye davet ediyoruz. 161 konut ve 32 mağazadan oluşan Referans Güneşli projemizde toplam 193 bağımsız bölüm yer alacak. Konut kısmında 1+1'den 4+1'e daire tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar ise 187.000 TL'den başlayacak.

REFERANS KARTAL TOWERS OCAK 2015'TE BAŞLAYACAK

referans kartal towers

Referans Kartal Towers, 3 bloktan oluşuyor. 382 adet konut ve 6 adet ticari ünitenin yer aldığı projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı ve açık fitness / pilates alanları, bahçelerle desteklenmiş hobi odaları, bahçeli kreş, Türk Hamamı, sauna, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun tepesi, sağlıklı yaşam parkuru, bütün rekreasyon alanını sarıp sarmalayan su öğesi, meyve korusu, sakura korusu, aromatik bahçeler, çim terapi terası gibi sportif ve sosyal alanlarla zenginleştirildi. Marmara Denizi, Adalar ve Dragos tepesi gibi İstanbul'un eşsiz manzaralarına sahip olmasıyla biliniyor.

ADALARA NAZIR REZİDANS YAŞAMI

referans kartal residence

Kiler Holding kuruluşu Biskon tarafından inşa edilecek olan Referans Kartal Residence projesinde 86 konut ve 15 ticari ünite yer alacak. Referans Kartal Residence, açık yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness ve yürüyüş parkuru ile sağlıklı yaşayacağınız, sahile yakınlığı ile Kartal'ın sayfiye havasını paylaşacağınız, 1+1 daireler dahil her daire tipinde oluşturulmuş olan balkonlarıyla eşsiz Adalar manzarasına sahip olacak.

İletişim Bilgileri;

Web: http://www.kilerholding.com.tr/
Telefon: 0212 397 20 31

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?
  • 22.07.2022 17:57

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO Ümraiye İnkılap arsa ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı ortaklığı k ...

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!
  • 07.03.2022 17:41

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin arsa ihalesinde 341 milyon TL ihale bedeliy ...

Referans Güneşli'nin tanıtım videosu yayında!
  • 04.02.2015 10:42

Referans Güneşli'nin tanıtım videosu yayında!

Ateştuğla Kiler'in bulunduğu arsa üzerinde inşa edilen Referans Güneşli, Kiler G ...

Referans Bakırköy dükkan ihalesi yoğun ilgi gördü!
  • 06.06.2014 18:10

Referans Bakırköy dükkan ihalesi yoğun ilgi gördü!

Referans Bakırköy projesinin ticari alanları ihale yöntemiyle satıldı. Detaylar ...

Referans Bakırköy tanıtım filmi için tıklayın!
  • 28.01.2013 16:12

Referans Bakırköy tanıtım filmi için tıklayın!

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığında hayat bulan Referans Bakırköy projesinin ta ...

Referans Güneşli'nin iç mekanları çok ferah!
  • 04.02.2015 10:33

Referans Güneşli'nin iç mekanları çok ferah!

Kiler GYO'nun Güneşli bölgesinde konumlandırdığı Referans Güneşli projesinin örn ...