maritbet girişmaritbet
Koşuyolu Koru Evleri'nde anahtar teslim!

Koşuyolu Koru Evleri'nde anahtar teslim!

Altunizade'de yer alan Koşuyolu Koru Evleri'nde inşaat bitti, evler teslime hazır. 350 milyon dolar değerindeki proje yatay mimarisi ile öne çıkıyor.

Çeyrek asrı aşan deneyime sahip Taşyapı İnşaat ve başarılı projelere imza atan Selçuklu Turizm ve İnşaat 'Koşuydu Koru Evleri' projesi için bir araya geldi. İstanbul Altunizade'de yaklaşık 28 bin metrekare alanda hayata geçen projenin arsasını 10 yıl önce Selçuk Ecza Deposu ile ortak satın aldıklarını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, ortaklık yapılarının yüzde 50-50 olduğunu dile getirdi. 350 milyon dolar değerindeki projelerinde 13 blokta 196 konut yer alıyor. Maketten konut satışına karşı olduğunu belirten Emrullah Turanlı, "Proje bitmeden satışa sunmuyoruz. Koşuyolu Koru Evleri de bitti, teslime ve yaşama hazır. Alıcı gelsin projeyi yerimde görsün ve kararını versin diyoruz" dedi. 

YÜZDE 14 İNDİRİM 

İnşaatı biten, iskanı alman proje yatay mimarisi, geniş sosyal alanları ile dikkat çekiyor. 99 bin metrekare inşaat alanına sahip projede daire büyüklükleri 184 metrekare ile 668 metrekare arasında değişiyor. Projede Mart 2017 tarihine kadar geçerli özel bir kampanya da düzenlendi. Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 14 indirime ek olarak yüzde 18 olan KDV de yüzde 8'e düştü. 2+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alan Koşuyolu Koru Evleri'nde ortalama metrekare satış fiyatı ise 5 bin 600 dolar. 

Koşuyolu Koru Evleri

GENİŞ SOSYAL ALAN 

Her daire için en az 3 araçlık otopark ve bir de depolama alana verilen projede kapalı ve açık havuz, spor salonu, spa, buhar odası, sauna, çocuk oyun odası, kafeterya ve yürüme yolları yer alıyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 3 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 5 kilometre, metro istasyonuna 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. 

3 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM PLANI 

Emrullah Turanlı, 2017'de enerji, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını dile getirdi. Yeni projeleri hakkında da bilgi veren Turanlı şunları söyledi: "Enerji yatırımlarımız ve turizm yatırımlarımız bürokrasi yüzünden beklemede. Şu durumda dahi İstanbul'a 3 otel planlıyoruz. Belediyeler izin verirse Etiler, Şişli ve Haydarpaşa'da otel açacağız. Şişli de Bulgar Kilisesinden aldığımız arsada çalışmalara başladık. 100 dönüm arsa üzerinde otel, okul, hastane, konut ve ofis yapacağız" dedi.

ADA BAZINDA DÖNÜŞÜM 

İstanbul'daki eski yapı stokunun yenilenmesi gerektiğini ifade eden Turanlı, "Gecekonduların yenilenmesi için çalışmalar başladı. Bunu parsel değil ada bazında yapmalıyız. Binayı yıkıp yapınca evet o bina sağlam oluyor ama çevreye bir katkısı yok. Altyapı düşünülmüyor. Yeşil alan azalıyor, yollar sosyal alanlar büyümüyor. Küçük alanda değil daha geniş alanda planlı dönüşüm gerekiyor" dedi. İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler planladıklarını dile getiren Turanlı, kamulaştırma beklediklerini, bölgede 2 bin konut planladıklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!
  • 03.11.2016 12:27

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!

Altunizade'de Taşyapı ile Selçuklu Turizm İnşaat ortaklığında hayata geçirilen K ...

Koşuyolu Koru Evleri’nin iklimlendirme tercihi Daikin VRV oldu!
  • 22.02.2017 10:41

Koşuyolu Koru Evleri’nin iklimlendirme tercihi Daikin VRV oldu!

Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul projelerinin tercihi olan Daikin ...

Koşuyolu Koru Evleri'nde anahtar teslim!
  • 19.01.2017 09:11

Koşuyolu Koru Evleri'nde anahtar teslim!

Altunizade'de yer alan Koşuyolu Koru Evleri'nde inşaat bitti, evler teslime hazı ...

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi'ne icra başlattı!
  • 29.12.2016 07:54

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi'ne icra başlattı!

Taşyapı İnşaat, Kadıköy Belediyesi'ne karşı dava açmış, 101 milyon TL'lik tazmin ...

Kadıköy Belediyesi'ne ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!
  • 15.11.2016 09:57

Kadıköy Belediyesi'ne ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde Taşyapı’nın, Kadıköy Belediy ...