maritbet girişmaritbet
Kurtköy’ün çevre dostu projesi: Erguvan Premium

Kurtköy’ün çevre dostu projesi: Erguvan Premium

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı.

Kurtköy'ün ilk Leed  Gold adayı, çevre dostu konut projesi Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki  lokasyonuyla yatırımcılara garantili  yatırımın kapısını aralıyor. 

Şirketin, Türkiye'nin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul'a komşu arazide geliştireceği yeni projesinin isminden mimarisine kadar pek çok detayı, 12 bin kişinin katıldığı eğilim yoklaması ile belirlendi. Konut fiyatlarının 295 bin liradan başladığı Erguvan Premium Residence'ta ayda 1910 TL taksitle ev sahibi olunabilecek.

Bugüne kadar İstanbul'da Ataşehir, Dragos ve Kurtköy'de iddialı birçok butik konut projesine imza atan Erguvan İnşaat , Kurtköy'de merakla beklenen yeni konut projesini ‘Geleceği Gören Evler' sloganıyla satışa çıkardı. 

Ankara Caddesi üzerinde, 10 bin 350 metrekarelik arazide yükselen Erguvan Premium Residence projesi, Kurtköy'ü çevre dostu LEED Gold sertifikalı konutlarla tanıştıracak. Türkiye'nin inovatif geleceğinin üretildiği Teknopark İstanbul'un hemen yanında inşa edilen Erguvan Premium Residence projesi, aynı zamanda konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını da aralayacak.

1500 TL Kirası Olan Daire 315 Bin Liraya Alınabilecek

Toplam 284 konuttan oluşan projede konutların fiyatı 295 bin liradan başlıyor. Lansmanla birlikte satışları da başlayan projede aylık 1910 lira taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Emre Maraşlı'nın verdiği bilgiye göre, müşteriler isterse %20 peşinatı teslime erteleyebilecek ya da %40 peşinatı 2 yıla vadelendirip, %60'ını kredi ödeyerek ayda 1910 TL'den başlayan 120 aylık kredilerle alabilecek. 

Emre Maraşlı “Kira çarpanımız ise mantıklı! 1500 TL kirası olan bir konutumuzun vadeli masrafı 315.000 TL. Yani 210 kira çarpanımız var. Hem kira çarpanımız çok uygun, hem de çok fazla değerlenme bekliyoruz. Umarız bu projemizle daire sahiplerine çifte kazanç sağlayabileceğiz” dedi.

Mühendis, pilot ve üst düzey yöneticiler gibi beyaz yakalı çalışanların ilgi gösterdiği projenin isminden mimarisine kadar pekçok detayı, 12 bin müşteri adayının katkılarıyla belirlendi.

Projenin lansmanı nedeniyle Wyndham Grand Levent Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, uzun zamandır hazırlıkları sürdürülen Erguvan Premium Residence'ın çok özel lokasyonundan dolayı yatırım garantisini içinde barındırdığını söyledi. 

Emre Maraşlı “Erguvan Premium Residence, Türkiye'nin geleceğinin üretildiği, inovasyon merkezi Teknopark İstanbul'un hemen dibinde yükseliyor. Teknopark İstanbul'un iki yeni etabı çok yakın bir zamanda faaliyete geçti ve yeni etapların etkisi yakında hissedilmeye başlanacak. Ayrıca Erguvan Premium Residence, Sabiha Gökçen ve HABOM'a 3 dakika mesafede yer alıyor, 11 büyük firma merkezi, 5 üniversite kampüsü ve metro durağının yakınında yükseliyor”dedi. 

150 Bin Kişi Kurtköy'e Yerleşecek

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Erguvan Premium Residence'ın yükselen Kurtköy değerinin tam ortasında, yatırımcı gözü ile vaha gibi bir arazide yer aldığını belirterek şunları söyledi:

“Teknopark, Sabiha Gökçen, HABOM, üniversiteler ve firmalardan dolayı 5 yıl içerisinde 150 bin personel Kurtköy'e yerleşecek. Buna karşılık inşaatı devam edenler dahil bölgedeki konut sayısı en fazla 30 bini buluyor. Bölgenin nitelikli konut açığı kısa zamanda karşılanacak gibi görünmüyor. Erguvan markasının gücüyle desteklenen, yatırımda geleceği garanti eden lokasyonda yükselen, detayları alıcının istekleri ile şekillenen, mimarisi, kalitesi, çevreye saygılı tutumu ile Erguvan Premium Residence, hiçbir şekilde satış ve kiralama kaygısı taşımıyor. Bu projenin detaylarını geçen yıl gerçekleştirdiğimiz eğilim yoklaması ile belirledik. Buradaneolsun.com üzerinden yaptığımız eğilim yoklamasına 12 bin kişinin katılması, projeye duyulan güvenin ilk kanıtı oldu” dedi.

Gayrimenkulde her yıl asgari yüzde 25 değerlenen Kurtköy'deki konut yatırımlarının İstanbul ortalamasının üzerinde primlendiğini de hatırlatan Emre Maraşlı, “Anadolu yakasında Maltepe'den Dilovası'na kadar olan bölgede yaşanabilecek, en planlı, en rahat, en güvenli bölgelerin başında Kurtköy geliyor” dedi.
Emre Maraşlı, beyaz yakalı çalışanları hedefleyen projedeki ödeme planlarının da, 1910 liradan başlayan aylık taksitler gibi uygun modellerle ev sahibi yapmaya yönelik olduğunu dile getirdi.  Maraşlı, projenin kaba inşaat seviyesinin yüzde 75'e ulaştığının da altını çizdi. Fiyatlarda KDV, İskan bedelleri, abonelik bedelleri, ankastre ürün gibi sonradan çıkan tüm ek bedelleri iptal ettiklerini anlatan Emre Maraşlı “tek fiyat ile alıcıya sürpriz masraflar çıkarmayacağız. Bölgedeki hiçbir firma bunu uygulamıyor. Bu konuda da anket sitemizden ciddi talep aldık” dedi.

12 Bin Kişinin Katıldığı Eğilim Yoklamasının Sonuçları

Konuşmasında buradaneolsun.com üzerinden yapılan eğilim yoklamasının sonuçlarını da paylaşan Emre Maraşlı şu bilgileri verdi:
“Projenin videosunu 218 bin kişi izledi.
Siteyi 64 bin kişi ziyaret etti.
Ankete 12 bin kişi katıldı.
87 farklı isim önerisi geldi.
3 bin farklı yorum yapıldı.
852 kişi ile birebir konuşuldu.

Katılımcıların yüzde 40'ı Erguvan Premium Residence ismini önerdi. 

Sosyal tesisler konusunda katılımcılardan 6638 kişi kapalı yüzme havuzu, 5671 kişi balkon, 5426 kişi market, 4073 kişi sauna, 3872 kişi eşya deposu, 3587 kişi Türk hamamı, 3175 kişi akustik oda talebinde bulundu.. “
Ayrıca Erguvan Premium Residence, çevre dostu LEED Gold sertifikası adayı olarak yeşil bina hedefi ile projelendirildi. 

Bu yönüyle Kurtköy'ün ilk Gold sertifikalı, yüksek standartlı çevre dostu konut projesi olarak dikkat çeken Erguvan Premium Residence, atık gri suyun yeniden kullanılması, enerji tasarruflu araçlar ve yöntemlerle çevreye ve kentin sürdürülebilirliğine olan saygısını da gösterecek.

Merkez satış ofisinin, Mimar Aykut Akın tarafından tasarlandığını anlatan Emre Maraşlı, “bu esnada içindeki 5 farklı mimari konseptteki odayı yarışma benzeri bir staj programı başlatarak yeni mezun veya öğrencilerle birlikte tasarlayacağız. Bu da ayrıca heyecan veren bir durum oldu” dedi.

Referandum Sonrası Öngörülebilirlik Artacak, Piyasa Canlanacak

Konuşmasının sonunda 2017 yılına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, 9 Nisan'da yapılması beklenen referandum belirsizliğinden dolayı piyasalarda bir durgunluk yaşandığını, referandumdan sonra öngörülebilirliğin artacağını, yılın ikinci yarısında daha canlı bir piyasa yaşanacağını söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor
  • 24.08.2017 12:51

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor

12 bin kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklaması ile karar verilen Erguvan Premium ...

Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları değerlendiriliyor
  • 05.05.2017 15:37

Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları değerlendiriliyor

Kurtköy'de çevreyi seven Erguvan Premium Residence'ı hayata geçiren Erguvan İnşa ...

Erguvan Premium Residence'ta 1.000 lira ile konut sahibi olma!
  • 18.04.2017 16:51

Erguvan Premium Residence'ta 1.000 lira ile konut sahibi olma!

Kurtköy'de hayata geçirilen Erguvan Premium Residence projesinde senetli satış u ...

Erguvan Premium'da 1000 TL öde rezidansını ayırt!
  • 13.04.2017 14:46

Erguvan Premium'da 1000 TL öde rezidansını ayırt!

Erguvan Premium projesinde 1000 TL ön ödeme yaparak rezidansınızı ayırtabilir, m ...

Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!
  • 06.03.2017 09:01

Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!

Erguvan Premium Residence'ta daireler içerisinde ankastre ürünler yer alırken, K ...