maritbet girişmaritbet
Mar Yapı Güneşli'ye inandı, 4 projeyle bölgeye geldi

Mar Yapı Güneşli'ye inandı, 4 projeyle bölgeye geldi

10 yıldır Güneşli'de proje geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışını sürdürüyor.

Basın Ekspres Yolu'nun geçtiği Güneşli bölgesine inanan Mar Yapı, bölgeye ilk adımını Güneşli Konakları ile attı. Şirket bugün Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürütüyor. Bölgeyle ilgili konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attığımız bölgede daha sonra Güneşli Basın Ekspres Yolu'nun lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşa edebileceğimizi fark ettik ve çok başarılı olduk. İnşaat kalitemizle Divan markasını Güneşli'ye taşıdık. Divan Suites İstanbul G Plus'ı hayata geçirdik. Şu anda bölgenin en başarılı oteli olarak Divan kalitesi ve ayrıcalığıyla hizmet veriyor" dedi. 

"Yoo markasını Güneşli'ye taşıdık" 

Halen yapımını sürdürdükleri G-Yoo Inspired by Starck'ı dünya çapında bir tasarımcı olan Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçirdiklerini aktaran Özkök, "Miami, Londra, Berlin, St.Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong, Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını Güneşli'ye taşıdık. G-Yoo Inspired by Starck projesinde teslimlere 2017 Haziran ayında başlayacağız" açıklamasını yaptı. 

Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek 

İki üçgen kuleden oluşan G-Yoo Inspired by Starck ile Güneşli Basın Ekspres Yolu'nun yepyeni bir çehreye bürüneceğini kaydeden Münir Özkök, ayrıca, uluslararası bir otel markası olan Rotana'nın işleteceği G-Rotana inşaatım da sürdürdüklerini kaydetti. Mar Yapı'nın yine Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan rezidans, otel ve mağazalardan oluşan karma projesi G-Rotana'nın 30 katlı bir üçgen kule şeklinde tasarlandığını aktaran Özkök projeyle ilgili şu bilgiyi verdi: "2013 MIPIM Future Project Awards'ta ödüle layık görülen Suyabatmaz Demirel mimarlık ofisinin mimari tasarımını yaptığı proje 7 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. G Rotana, dünyanın en büyük otel işletme gruplarından Rotana'nın işleteceği 152 odalı bir otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor."

Genç gezginlere hitap ediyor 

G Rotana, bilinçli ve genç gezginler için fonksiyonellikle birlikte tarz ve konfor içeren bir yaşam biçimi vaat ettiğine vurgu yapan Özkök, "Gelir garantisiyle sunulan G Rotana rezidansları, şimdiden yatırımcıların ön taleplerini almaya başladı. Rezidansların bir başka önemli özelliği ise yatırımcılar tarafından istenirse Rotana'nın farklı ülkelerde de kullanılan başarılı bir havuz sistemi olan 'Otel Apartmanlarına dahil edilebiliyor olması. Böylece daireler projede bulunan otel odaları gibi kullanılarak yatırımcısına ek gelir de sağlayabilecek. Rotana'nın know-how'ı, otelcilik altyapısı ve rezervasyon ağı her bir rezidansı, yüksek potansiyele sahip birer yatırım aracına çevirebilecek. Bu sisteme dahil olmak istemeyenler ise rezidans hizmetlerini Rotana kalitesi ile alabilecekler" dedi. 

Mar Yapı geliştirmekte olduğu projeler ve arazi stoklarına bakıldığında hep yükselen bölgeleri önceden keşfetmesiyle öne çıktığım ve bu bölgelere konumlanmış durumda olduğunu anlatan Özkök, oluşan bu değeri alıcılarla da paylaştıklarını söyledi.

Lokasyon en önemli kriter oldu

Gayrimenkulde lokasyonun en önemli kriteri oluşturduğunu aktaran Münir Özkök, "Doymuş değere gelen bölgelerde yatırım geri dönüşü 25-30 yılların üzerinde olurken, geliştirdiğimiz yenilikçi projelerle yatırım geri dönüşü 14-16 yıl arasına çektik. Reidin'in son araştırmasında İstanbul'un en yüksek kira getirişi olan bölgesi bizim projelerimizin olduğu Bağcılar-Bağlar Mahallesi'dir. Bu durum yatırımcı müşterilerde bizi öncelikli tercih haline getiriyor" diye konuştu.

Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor 

Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen GYoo Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de merkezi bir konumda bulunan G-Yoo Inspired by Starck, 47 metrekareden 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor. Projede daireler 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!
  • 15.03.2017 14:10

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!

MIPIM Fuarı 2017'de Emlaktasondakika.com'un canlı yayınına katılan Mar Yapı İcra ...

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!
  • 01.06.2015 12:24

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!

G YOO Güneşli'nin tasarımcısı Philippe Starck, projenin tasarımını açıkladı. ...

Münir Özkök, G YOO projesini anlattı
  • 26.11.2014 17:09

Münir Özkök, G YOO projesini anlattı

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, G YOO projesinin detaylarını anlatt ...

Divan Grubu GPlus'ı işletecek
  • 31.03.2012 13:03

Divan Grubu GPlus'ı işletecek

Mar Yapı’nın Güneşli'deki G Plus Projesi’nin 2. Etabı'nda işletmeyi Divan Reside ...

Divan Residence at G Tower proje görselleri
  • 30.11.2016 14:34

Divan Residence at G Tower proje görselleri

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen 432 konutlu ...