maritbet girişmaritbet
Marmara Evleri 3 tanıtıldı!

Marmara Evleri 3 tanıtıldı!

İhlas Yapı A.Ş.’nin merakla beklenen projesine start verildi. 15 Mayıs Salı günü projenin satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtılan Marmara Evleri 3’te satışlar başlıyor

İhlas Yapı A.Ş.'nin merakla beklenen projesine start verildi. 15 Mayıs Salı günü projenin satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtılan Marmara Evleri 3'te satışlar başlıyor.

Projelerini konumlandırdığı lokasyonlara değer kazandıran firma, inşası devam eden Kristalşehir ve Bizim Evler 4'ün ardından Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor.

12 binin üzerinde konut teslim eden İhlas Yapı A.Ş.'nin en gözde projelerinden Marmara Evleri'ne bir yenisi daha ekleniyor. İnşa edildiği dönemde büyük beğeni ve ilgi toplayan Marmara Evleri 1 ve Marmara Evleri 2'nin yanı başında Marmara Evleri 3'ün inşasına başlanıyor.

Başta Marmara Evleri'ndeki ev sahipleri olmak üzere, KristalŞehir ve Bizim Evler markalı konutlarından ev alanların da merakla beklediği proje için basın toplantısında tüm detaylar paylaşıldı.

Marmara Evleri 3'ün yıllardır beklenen bir proje olduğunu belirten Marmara Evleri 3 Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Marmara evler 3 projemizi hazırlarken bu bölgede bulunan ve 1997 yılında hizmete giren Marmara evler 1 sitemizdeki  2.850 konutta oturan site sakinlerimiz ile yine bu bölgede bulunan, 2001 yılında hizmete giren Marmara evler 2 sitemizdeki  2.100 konutta oturan site sakinlerimizin arzu ettiği yenilikleri göz önüne alarak projelendirdik. 396 daire ve 38 mağazadan oluşan Marmara Evleri 3 projemizdetamamı 3+1 olmak üzere 2 adet ve yine tamamı 4+1 olmak üzere 5 adet, toplamda 7 blok yer alacak. Marmara Evler 3 projemizin kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve buhar hamamının yer aldığı sosyal tesis sitenin ortak mahalli olarak yıl boyu hizmet verecek.Yine Marmara Evleri 3 projemizde günümüzün ihtiyaçları göz önüne alınarak Bizim Evler  markalı konutları tercih eden ailelerin çok beğendikleri çamaşır ve giyinme odasını tüm daire planlarına ekledik. Ayrıca  4+1 dairelerde çamaşır ve giyinme odasının yanı sıra gardırop odası da ilave ettik.Marmara evler 3 projemizde dairelere kapalı otoparklar tahsis ediliyor. Ayrıca site  girişinden itibaren tüm araçlar yerin altında bulunan kapalı otoparkları kullanıyor.Otoparklardan tüm dairelere asansör ile direk ulaşım imkanı sunuluyor. Dolayısı ile site yüzeyinde araç  giriş ve park yeri olmadığından çocuklar için güvenli bir alan oluşturuluyor ve peyzaja geniş yer ayrılıyor. Bölgenin en büyük cadde çarşısının da yer alacağı projede banka ve eczane gibi çeşitli ticari ünitelerle birlikte ünlü markaların bulunduğu mağazalar, restoran ve kafe alanları yer alacak.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da inşaatlar hızla ilerliyor
  • 29.09.2022 11:20

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da inşaatlar hızla ilerliyor

Ülkemizdeki planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden İstanbul Ispartakule’de ...

İhlas Bizim Evler 10'da daireler satışa çıktı!
  • 15.01.2022 15:01

İhlas Bizim Evler 10'da daireler satışa çıktı!

Ispartakule projesine damga vuran İhlas Holding, bölgedeki 10'uncu projesi için ...

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!
  • 27.11.2021 16:12

İhlas'ın 3 projesinde teslimat sevinci!

İhlas İnşaat Grubu, Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4’te te ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"
  • 02.06.2020 16:43

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, konut kredi faizlerin ...