maritbet girişmaritbet
Murat Boz, Mahall Bomonti İzmir’in reklam yüzü oldu!

Murat Boz, Mahall Bomonti İzmir’in reklam yüzü oldu!

Türkerler Holding tarafından inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinin reklam filminde Murat Boz rol aldı.

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü olan Murat Boz, projeyi “Olmak istediğim yer” diye özetliyor.

Murat Boz'un oynadığı Mahall Bomonti İzmir reklam filmi...

Türkerler Holding tarafından geliştirilen, Türkiye'nin en iddialı gayrimenkul projelerinden biri olan Mahall Bomonti İzmir için çekilen reklam filminde, değerli sanatçı Murat Boz rol aldı. Çok özel bir senaryo ve titiz bir çalışmayla hazırlanan filmin ilk gösterimi, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in ev sahipliğinde ve Murat Boz'un katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında yapıldı. 

murat boz

Türkerler Holding İzmir'e yakışan bir projeyi hayata geçiriyor, Murat Boz, aşkla yaşamak isteyenleri, Mahall Bomonti İzmir'e davet ediyor. Murat Boz'un gözünden, Mahall Bomonti İzmir'de olmanın ayrıcalığını hissettiğimiz film, izleyenleri İzmir'e götürüyor. Propaganda imzasını taşıyan filmde, Mahall Bomonti İzmir'de yaşayan Murat Boz, evinde, asırlık ağaçların arasında yürürken ve evinin balkonunda muhteşem manzaraya bakarken hissettiği huzuru ve mutluluğu dile getiriyor…

Tarihi dokuyla iç içe modern bir yaşam 

Mahall Bomonti İzmir, eşsiz bir İzmir manzarasına, modern bir mimariye, zengin sosyal imkânlara sahip bir projeden çok daha fazlasını sunuyor. Asırlık ağaçları ve tarihi dokuyu koruyan İzmir'in yeni yaşam alanı Mahall Bomonti İzmir, geçmişle bugün arasında bir zaman köprüsü yaratıyor.

İzmir'i sevmek için artık bir neden daha var

Deniz kenarında olmak isteyenlerin de, şehir merkezinde olmak isteyenlerin de çok seveceği Mahall Bomonti İzmir, herkesi hayran bırakıyor. Ofis ve ticari alanları, müzesi, spor tesisleri, cep tiyatrosu-performans sahnesi, sanat evi, konser ve gösteri alanlarıyla tam olmak istediğiniz yer... 

mahall bomonti izmir

TARİHİ DOKUYLA İÇ İÇE MODERN BİR YAŞAM: MAHALL BOMONTİ İZMİR

Mahall Bomonti İzmir, kentin, yaşam kalitesi, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak, öncü mimarlık ofisleri Epig Mimarlık, Tarkan Önal Design tarafından tasarlandı. Açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi, tenis kortları ve çocuk oyun alanlarıyla Mahall Bomonti İzmir, çalışanlar, yaşayanlar, her yaştan sakinleri için farklı sosyal seçenekleri bir arada barındırıyor.

Biri 58 katlı, 9'u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 470 konut, 572 ofis, 30 ticari birim bulunuyor. Proje  1+0 ‘dan 3+1'e kadar geniş alternatifler sunuyor. Tamamıyla mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilmesi planlanan 1+0 daireler yoğun ilgi görüyor.

3+1 loft dairelerde ayrıcalıklı yaşam

Kendine özgü ve nitelikli dekorasyon seçimlerinin yanı sıra, pastel ve canlı renklerin birbiriyle uyum içerisindeki dengeli tarzıyla da ayrıcaklıklı yaşamlar sunan loft daireler; yüksek tavanla iç mekanda kullanıcılarına ferahlık hissini, geniş pencereler sayesinde ise, şehrin eşsiz panaromik manzarasını sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran 1+0 ve 1+1 daireler

Açık ve koyu tonlardaki renk kombinasyon seçeneklerinin, estetik tasarımlar ile desteklendiği daireler, günlük hayat akışını kolaylaştıran tüm fonksiyonel çözümleri de bünyesinde topluyor.

Ferah ve dinamik ofisler

Çağdaş teknolojinin gereksinimi olan tüm ihtiyaçlara rahatlıkla cevap verebilen ofisler, fonksiyonel alanlardaki gün ışığını verimli kullanarak ferah, dinamik ve yaratıcı kurguda tasarlandı.

Kule Ofisler

55'ten 210 metrekareye, 29 ile 57. katlar arasında yer alan Kule Ofisler, 3,80 metre tavan yüksekliği, açılan camları ve panoramik Körfez manzarası ile iş dünyasında yeni bir bakış açısı getiriyor.

Loft Ofisler

4 ve 5'inci kata konumlandırılan Loft Ofisler, 480–530 metrekare aralığındaki genişliği, bölgesel çift kat 8 metre yüksekliğindeki tavanları ve geniş terasları ile İzmir'de bir ilke imza atıyor.

Teras Ofisler

70 ile 530 metrekare aralığında değişen ölçülerde, 4 metre tavan yüksekliği, geniş teras ve bahçeleri, komple açılan camları ile teras ofisler işten ziyade bir yaşam alanı sunuyor.  

Mudo'dan, Mahall Bomonti İzmir için özel tasarım

Tamamıyla mobilyalı teslim edilecek 1+0 daireler Mudo tarafından özel olarak tasarlanan ürünlerle döşendi. 

Tüm rezidanslarda Divan konforu yaşanacak

Mahall Bomonti İzmir'deki konutlarda, Divan konforu yaşanacak.  Projedeki tüm rezidanslar Divan markasıyla işletilecek. 

Yolların kesiştiği noktada yaşamı çok kolaylaştıracak

Mahall Bomonti İzmir, kentin kalbinde tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon'a bir adım uzakta. Konak ve Karşıyaka'ya birkaç dakikada ulaşım imkânı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometre tam 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 20, Çeşme 35, Manisa 25, Aydın 40 dakika uzaklıkta. 

SAYILARLA MAHALL BOMONTİ İZMİR: 

Arazi: 45 bin metrekare
Yatırım miktarı: 350 milyon Dolar
Toplam satılabilir alan: 182 bin metrekare
Metrekare fiyatı (ortalama): 2 bin Dolar/metrekare
En düşük – en yüksek fiyat: 320 bin-1.2 milyon TL 
Blok sayısı: 12 (3 yeni+9 tarihi)
Teslim tarihi: 30.06.2019

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı yayında!
  • 21.12.2016 12:21

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı yayında!

Mahall Bomnonti İzmir basın lansmanı, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı K ...

Olmak İstediğin yer: Mahall Bomonti İzmir
  • 11.10.2016 10:15

Olmak İstediğin yer: Mahall Bomonti İzmir

Türkerlerler Holfing imzası ile İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilen Mahall ...

Mahall Bomonti İzmir foto galerisi!
  • 30.12.2016 14:03

Mahall Bomonti İzmir foto galerisi!

Türkerler Holding imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir proje ...

Mahall Bomonti İzmir'le Evinizden Şehre Açılın!
  • 23.04.2021 11:00

Mahall Bomonti İzmir'le Evinizden Şehre Açılın!

Mahall Bomonti İzmir projesinde 120 ay, yüzde 0,69 faiz oranıyla kampanya bulunu ...

Mahall Bomonti İzmir'le Evinizden Şehre Açılın!
  • 21.04.2021 16:07

Mahall Bomonti İzmir'le Evinizden Şehre Açılın!

Mahall Bomonti İzmir projesinde 120 ay, yüzde 0,69 faiz oranıyla kampanya bulunu ...