maritbet girişmaritbet
New Bahçeşehir’de 2+1 daireler 299 bin lira!

New Bahçeşehir’de 2+1 daireler 299 bin lira!

Özyurtlar İnşaat hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için New Bahçeşehir projesini satışa sundu.

Bahçeşehir'in merkezinde inşa edilen proje 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Lansmana özel 24 aya sıfır faiz kampanyasının uygulandığı New Bahçeşehir'de 2+1 daireler 299 bin liradan satılıyor.

Konut sektöründe güvenin adresi Özyurtlar İnşaat en yeni projesi New Bahçeşehir'i satışa çıkardı. Bahçeşehir'in merkezinde inşa edilen proje, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak 6 adet de dükkan bulunuyor. Hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için inşa edilen New Bahçeşehir'de 1+1 dairelere yer verilmedi. En küçük dairelerin 2+1'den başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar bulunuyor. 2+1 dairelerin 299 bin liradan satıldığı New Bahçeşehir'de lansmana özel bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Özyurtlar İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt, “Kampanya kapsamında peşinatın yüzde 25'ini verenler borcun kalan kısmını 24 ay boyunca sıfır faizle ödeme imkanına sahip olacak” dedi.

new bahçeşehir

Bahçede komşularla piknik keyfi

Ebru Özyurt'un verdiği bilgiye göre ailelere özel bir yaşam alanı sunan New Bahçeşehir, site konseptinin dışında, kendine has yapısıyla ön plana çıkıyor. Konut sahiplerinin aradığı her şeyi bulabileceği New Bahçeşehir sunduğu imkanlarla adeta fark yaratıyor. Klasik bir site içerisinde yapılamayacak barbekü zevkini arka bahçesinde sakinlerine sunan New Bahçeşehir, böylece pek çok ailenin özlem duyduğu piknik keyfini de şehirden uzaklaşmadan yapma imkanı sağlıyor. Özlenen komşuluk ilişkilerini yeniden kurmak ve aile sıcaklığını yakalamak adına teras katında sinema salonu ve playstation odalarının bulunduğu New Bahçeşehir'de yaşayanlar nezih bir ortamda, lüks ve eğlenceyi bir arada tadıyor. Proje, zemin katında yer alan kapalı yüzme havuzu, spor salonu, cafe ve duş alanlarının yanı sıra buhar banyosu ve sauna hizmetiyle de sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

new bahçeşehir

New Bahçeşehir, sunduğu sosyal imkanlarının yanı sıra eğitim kurumlarına yakınlığıyla ailelerin hayatını kolaylaştırıyor. Tem Otoyolu ile İstanbul'un her semtine kolay ulaşılabilir bir konumda yer alan New Bahçeşehir'in çevresinde, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri yer alıyor.

New Bahçeşehir Nerede?

New Bahçeşehir, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Bahçeşehir'in merkezinde inşa edilen New Bahçeşehir, toplu taşıma araçları ve TEM otoyolu bağlantısı üzerinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.  Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken New Bahçeşehir, Akbatı AVM'nin yanı başında, Torium AVM'ye, Marmarapark AVM'ye, 5M Migros'a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket'e 5 dakika uzaklıkta yer atıyor.

New Bahçeşehir fiyatları ile ilgili bilgi almak için web sitesinde ki bilgi iletişim formunu doldurabilirsiniz.

New Bahçeşehir İletişi Bilgileri;

Web: http://www.newbahcesehir.com/
Telefon: 0850 460 90 97

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...