maritbet girişmaritbet
ÖDÜLLÜ RİNGS İSTANBUL

ÖDÜLLÜ RİNGS İSTANBUL

Selçuklu Holding’e bağlı Selin Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine inşa ettiği Rings İstanbul projesi, Avrupa’da ödüle layık görüldü. Anadolu yakasının en iddialı projesi olan Rings İstanbul, 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden “Karma Proje” dalında ödülle dönerek adını yurt dışında da duyurmuş oldu.

Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın imzasını taşıyan, Selin Yapı'nın “Anadolu yakasının en iddialı projesi” sloganıyla hayata geçirdiği Rings İstanbul, büyük bir başarıya imza attı. Google ve Bloomberg TV işbirliği ile bu yıl 17'ncisi düzenlenen 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde “Karma Proje” dalında ödüle layık görülen Rings İstanbul, İspanya, İtalya, Almanya, İsviçre, Fransa, Polonya gibi ülkelerden katılan yüzlerce projeyi geride bırakarak Türkiye'yi gururlandırdı.

Bin 500 konutun yanı sıra içinde AVM ve sosyal tesislerin de yer aldığı; Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın geleneksel ve vizyoner bakış açısını başarıyla harmanladığı proje, Uluslararası Emlak Federasyonu Başkanı Christopher Hall, Google CFO'su James Bacon ve Avrupa'nın en ünlü gayrimenkul uzmanlarının oluşturduğu jüri tarafından değerlendirildi.

23 Eylül'de İngiltere-Londra'daki The Park Lane Otel'de düzenlenen törende, konut sektörüne girdiği ilk projesiyle büyük bir başarı yakalayan Selin Yapı adına ödülü, Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel ve Yüksek Mimar Hakan Kıran aldı. Öncel, yapımına 2011 yılında başlanan ve satışa çıktığından bu yana büyük ilgi gören proje için şunları söyledi: “Mimarisi ve sahip olduğu özellikleriyle fark yarattığına inandığımız Rings İstanbul'un kendimizin de ailece oturacağımız gibi olmasına özen gösterdik. Bence başarımızın sırrı da burada. Selçuklu Holding olarak kendi topraklarımızda ürettiklerimizi dünyaya ihraç ettiğimiz gibi yine kendi topraklarımızdan aldığımız gücü, Rings İstanbul projesi ile geri veriyoruz. Konut sektöründeki ilk göz ağrımızın kısa sürede yakaladığı büyük başarılardan gurur duyuyoruz.”

Villa konforundaki dairelerden yemyeşil peyzajına, alışveriş merkezinden oturmaya hazır teslim edilen tastamam dairelerine kadar pek çok avantajı birlikte sunan Rings İstanbul Projesi, toplamda 230 bin metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Gayrimenkul alanında Avrupa'nın en iddialı ödülü olan 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü alan Rings İstanbul, ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamak isteyenleri davet ediyor.

1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul projesi, uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın imzasını taşıyor. “Dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Özellikle ses ve ısı yalıtımının ön planda tutulduğu Rings İstanbul projesi, 230 bin metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 800 mt gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul'da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanılırken, müstakil bir villa konforunun da keyfi sürülebiliyor. Projenin 1. etabının 2013'ün Mayıs ayında, tamamının ise 2014 yılında bitmesi planlanıyor.

Rings İstanbul

www.ringsistanbul.com

444 86 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!
  • 16.10.2012 14:37

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin 2+ ...

RINGS ISTANBUL
  • 10.12.2011 18:53

RINGS ISTANBUL

Bin 500 konut ve bir AVM'den oluşan Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...