maritbet girişmaritbet
Özyurtlar 2014'te 4 proje teslim edip Nlogo ile şov yapacak

Özyurtlar 2014'te 4 proje teslim edip Nlogo ile şov yapacak

Özyurtlar İnşaat, NResidence, Nmerkez, Nşehir ve Ncity projelerini bu yıl içerisinde teslim edecek. Nlogo ile Esenyurt'a damga vuracak

Ortalama metrekare birim fiyatlarının lansman dönemine özel olarak 1850 liradan başladığı projede 10 günlük ön talep sürecinde 150 konut satışı gerçekleşti. 7 blok şeklinde tasarlanan ve 3 etaptan meydana gelen projede 3 blok satışta. 1+0 ile 3+1 arasında değişen evlerin bulunduğu projede fiyatlar 79 bin liradan başlıyor. Nlogo Konutları'nda 36 ay sıfır faiz fırsatı da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

10 bin konut hayali gerçekleşiyor

Gaziantep bölgesinde proje yapacak olan Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'tta belediye binasının hemen yanında hayata geçirdiği proje daha önce Tulip Turkuaz'a aitti. Yaklaşık 1 yıldır proje üzerinde çalıştıklarını belirten Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ‘Benim 10 bin konut hayalim vardı. Nlogo ile bunu gerçekleştirmiş oluyorum' dedi.

150 konut satıldı

Özyurtlar İnşaat olarak Esenyurt'un en değerli bölgelerinde proje inşa ettiklerini belirten Tamer Özyurt ‘Nlogo'da belediye binasının hemen yanında konumlanıyor. Bizim projelerimizin yüzde 20-30'luk bölümünü kendi portföyümüz satın alıyor. Nlogo İstanbul'da da lansman öncesi 150 daire satıldı' dedi.

Bölgedeki kötü algı kırılıyor

Daha önce bölgede yaşanan sıkıntıların birçok firmayı ve projeyi sıkıntıya soktuğunu belirten Özyurt ‘Bugün bölgeden konut almak isteyen yatırımcılar projede çok firmayı inceliyorlar. Nitekim iyi firmayı bulduklarında daireyi satın alıyorlar. Son zamanlarda Esenyurt'ta yeni proje olmamasının başka bir nedeni de bölgedeki arsaların azalması' şeklinde konuştu.

3 etaplı projede ilk bölüm satışta

İlk etabın satışta olduğunu ve Nlogo‘nun toplamda 3 etaptan meydana geldiğini belirten Tamer Özyurt ‘ilk etabımız 24 ay sonra, projenin tamamı ise 36 ay sonra tamamlanacak. 1850 liralık fiyatın proje bittiğinde 3 bin 500 lira seviyelerinde olmasını bekliyor' açıklamasını yaptı.

Ticari birimler Cadde İstanbul'da toplanıyor

Nlogo İstanbul projesinde yer alan 59 ticari birimi henüz satışa açmadıklarını söyleyen Özyurt ‘Toplamda 12 bin metrekarelik ticari alanımız var. Bu alanları Cadde İstanbul adı altında topluyoruz ve daha sonraki dönemde satışa açacağız. Burası Avrupa Yakası'nın buluşma merkezi olacak' dedi.

2014 sonuna kadar 4 projeyi teslim edecek

Özyurtlar İnşaat'ın sıkı bir şekilde çalıştığını dile getiren ve bu yıl içerisinde çok yoğun işler üzerinde olacaklarını belirten Tamer Özyurt ‘NResidence, Nmerkez, Nşehir ve Ncity projelerini bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Ben, insanları ev sahibi yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum' diye konuştu.

Maliyet artışı ve vergi iadesi

Projeleri inşa ederken maliyet artışlarıyla mücadele içerisinde olduklarını söyleyen Tamer Özyurt ‘Bizim inşaat veya satışla ilgili hiçbir sıkıntımız yok ancak inşaat maliyetleriyle uğraşıyoruz. Ayrıca Hazine, KDV konusunda da çalışıyor. Devlet yüzde 18'lik KDV sürecinde yüzde 17'lik bölümün iadesini gerçekleştirecek. Bu gerçekleşirse inşaat sektörü büyük bir ivme yakalar' şeklinde konuştu.

Haluk Bilginer seslendirdi

Reklam filmini Haluk Bilginer'in seslendirdiği Özyurtlar Nlogo projesine yatırımcılar yoğun ilgi gösteriyor. Özyurtlar İnşaat, Gaziantep'te tamamlanmış bir AVM'nin yanında konut ve residencelardan oluşacak yeni bir proje yapacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesinde vade 20 yıla uzadı!
  • 21.02.2017 10:43

Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesinde vade 20 yıla uzadı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerine imza atan Özyurtlar İnşaat, projeleri ...

Özyurtlar, 5 projeyi birden inşa ediyor!
  • 02.01.2017 14:27

Özyurtlar, 5 projeyi birden inşa ediyor!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, Nlive Bahçeşehir, Ncadde Agora, ...

Özyurtlar, Nlogo İstanbul'da 48 ay, 0 faizle ev sahibi yapacak
  • 10.11.2016 10:25

Özyurtlar, Nlogo İstanbul'da 48 ay, 0 faizle ev sahibi yapacak

Özyurtlar İnaşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo, kampanya üstüne ...

Özyurtlar İnşaat projelerinde büyük kampanya!
  • 24.09.2016 14:27

Özyurtlar İnşaat projelerinde büyük kampanya!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'deki 5 projesinde yüzde ...

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir’e yoğun ilgi!
  • 11.09.2015 14:09

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir’e yoğun ilgi!

Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te Özyurtlar İnşaat’ın her iki p ...

Nlogo İstanbul’un yarısı bir ayda satıldı
  • 09.04.2015 11:57

Nlogo İstanbul’un yarısı bir ayda satıldı

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul projesine konut alıcısı yoğun ilgi gösterdi v ...