maritbet girişmaritbet
Özyurtlar, Körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor

Özyurtlar, Körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor

Gayrimenkul sektöründe yaptığı projelerle adından söz ettiren Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016'da Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor

Özyurtlar İnşaat, bu sene 2-4 Kasım 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'da yapılacak Cityscape Cidde Fuarı'na 5 projesi ile katılıyor. Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor.

Suudi Arabistan'da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması olan Özyurtlar İnşaat, bu lisans sayesinde tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan'da da satışa sunuyor. Suudi Arabistan'da pazar payını artırmak için Cityscape Cidde Fuarı'nakatılan Özyurtlar İnşaat, üç gün sürecek fuar süresince beş projesini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Yabancı yatırımcının ilk tercihi Esenyurt

Suudi Arabistan, Körfez ülkeleri ve Orta Doğu'dan gelen yatırımcıların ilk tercihinin Esenyurt olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor. Bizim gibi bu sektörü oluşturanların ve halkımızın, ülkemizin istikrarlı duruşuna güveni tam. Aynı şekilde tüm dünya ülkeleri ve özellikle Arap yatırımcılar da bu istikrarlı duruşun oldukça bilincindeler. Bu sebeple Türkiye'ye gayrimenkul yatırımları yabancı yatırımcı için oldukça değerli. Yatırımcı tarafından en çok yatırım yapılan şehir olan İstanbul'da da köklü, güvenilir ve yatırımcıya en çok kazandıran şirketler arasında Özyurtlar yer alıyor. Bu sebeple biz de öncelikle ülkemize değer kazandırmak misyonu ile yola çıkıyoruz ve ekonomimize katkı sağlamak amacıyla yurt dışındaki yatırımcılarla sık sık buluşmaya, ülkemizi anlatmaya devam ediyoruz. Bu aynı zamanda bizim için bir vatandaşlık görevidir. İstanbul geneline bakıldığında ortalama metrekare fiyatları 5 bin ile 10 bin lira arasında değişiyor. Esenyurt ise metrekare fiyatı 3 bin ile 4 bin lira olan tek bölge. Bu nedenle Esenyurt'taki projelerimizin uygun fiyatlarının yanı sıra sosyal donatıları ve ulaşım imkanlarıyla da yabancı yatırımcının dikkatini çekiyor” diye konuştu. 

“Yabancı satışları artacak”

Projelerine Suudi Arabistan, Körfez ülkeleri ve Orta Doğu'dan yoğun talep geldiğini belirten Özyurt, “Bu talep yıllar içinde de artış gösterdi. 2014 yılında yabancılara yaptığımız satışın cirodaki payı yüzde 17'iken, 2015 yılında bu oran yüzde 42'ye çıktı. 2016 yılında ise yüzde 50 oranını hedefliyoruz” dedi. Yabancıya oturma ve çalışma izni verilmesi durumunda Türkiye'ye ciddi oranda yatırımcının gelmesini beklediklerini belirten Özyurt, önümüzdeki yıllarda yabancı satışlarının artacağını ifade etti. 

Nlogo'nun ikinci etabı satışta 

Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul, toplam üç etaptan ve yedi blokta 2 bin 679 daireden oluşuyor. İlk etabı geçen yıl satışa çıkan ve büyük ilgi gören Nlogo İstanbul'un şu anda ikinci etabı satılıyor. Fiyat aralığı 164 bin ile 900 bin TL arasında değişen Nlogo'nun tüm etapları Aralık 2017'de teslim edilecek. 

Ncadde Ottoman'da ticari ünitelere de yer verildi

Esenyurt'ta 68 bin 940 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Ncadde Ottoman, iki bloktan oluşuyor. A blokta 168 adet home-ofis, zemin katında 20 adet ticari mağaza konumlandırılmış. B blokta ise 249 adet full eşyalı suit residence ve 11 adet ticari mağaza yer alıyor. Fiyat aralığı 199 bin ile 2 milyon TL arasında değişen Ncadde Ottoman, Haziran 2018'de teslim edilecek. 

Ncadde Agora residence dairelerden oluşuyor 

Esenyurt'ta inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence dairelerden oluşan Ncadde Agora'da 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet home ofis bulunuyor. Fiyat aralığı 294 bin lira ile 604 bin TL arasında değişen Ncadde Agora, Aralık 2016'da teslim edilecek.

1Coastal City'de teslimler çok yakın

Büyükçekmece-Gürpınar'da inşa edilen 1Coastal City, üç blokta 208 daire ve 31 iş yerinden oluşuyor. Fiyat aralığı 240 bin lira ile 2 milyon 750 TL arasında değişen 1Coastal City, Aralık 2016'da teslim edilecek. 

Nlive Bahçeşehir'de fiyatlar 473 bin TL'den başlıyor

Bahçeşehir'de inşa edilen Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve loft dairelerin bulunduğu projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak altı adet ticari alan bulunuyor. Fiyat aralığı 473 bin ile 1 milyon 628 bin TL arasında değişen Nlive Bahçeşehir, 2017 Haziran'da teslim edilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nlogo, Citysacepe Cidde Fuarı'nda büyük ilgi gördü
  • 05.11.2016 11:59

Nlogo, Citysacepe Cidde Fuarı'nda büyük ilgi gördü

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo projesi Cityscap ...

Özyurtlar, Körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor
  • 28.10.2016 13:52

Özyurtlar, Körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor

Gayrimenkul sektöründe yaptığı projelerle adından söz ettiren Özyurtlar İnşaat, ...