maritbet girişmaritbet
Özyurtlar, Nlogo İstanbul'da 48 ay, 0 faizle ev sahibi yapacak

Özyurtlar, Nlogo İstanbul'da 48 ay, 0 faizle ev sahibi yapacak

Özyurtlar İnaşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo, kampanya üstüne kampanya hazırladı.

Özyurtlar İnşaat, Avrupa Yakası'nın yükselen değeri Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo projesi için başlattığı yepyeni kampanyası ile ev alacakların yüzünü güldürecek. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, üstelik Nlogo İstanbul projesi için yüzde 15 indirim uyguluyor. 

Yerli ve yabancı yatırımcının yakın mercek altına aldığı Nlogo İstanbul projesinde toplam üç etapta 7 blok ve 2 bin 679 daire bulunuyor. Projeden ev almak isteyenler için ödeme koşullarını kolaylaştırmak istediklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Yıl boyunca Nlogo projemize yönelik özel bir ilgi ve talep ile karşılaştık. Bunda inşaat sektörünün ülkemizdeki istikrarlı yükselişi de etkili oldu. Bize güvenen ve ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için bu ilgiye kayıtsız kalamayarak, 2016'nın son kampanyasını Nlogo İstanbul projemize de uyguladık. Sınırlı sayıda dairelerimizde yüzde 15 indirim fırsatının yanı sıra, şirket bünyesinde 48 ay 0 faiz ile de oldukça cazip bir ödeme seçeneği sunma kararı aldık” dedi. Özyurt, sözlerine şöyle devam etti: 
“Kampanya boyunca 1+1 daireler 269 bin TL, 2+1 daireler 399 bin TL, 3+1 daireler ise 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 48 ay, 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olmak isteyenler bu fırsattan yararlanabilecek. Nlogo İstanbul yatırımcısına konfor, sosyal hizmet alanları ve güvenliği bir arada sunarken, fiyat avantajıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Proje, ayrıca İstanbul'un merkezinde olması sebebiyle de rakiplerinden bir adım önde yer alıyor.”

Esenyurt'un sosyo-kültürel yaşamına yön veriyor

Esenyurt'un sosyo-kültürel yaşamına yön veren Nlogo İstanbul, toplam üç etap halinde inşa ediliyor. İlk etabı geçen yıl satışa çıkan Nlogo İstanbul, lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı yatırımcının mercek altına aldığı projede, farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin yanı sıra alışveriş keyfi sunmak için her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik tasarlanan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunduğu ‘Cadde İstanbul' da yer alıyor.

Cadde İstanbul, şehrin kalbinde lüks ve konforun esşiz buluşmasını farklı bir konseptle yatırımcısına sunuyor. Zengin peyzaj mimarisiyle tüm gözlere hitap eden Cadde İstanbul, seçkin mağazalarıyla dikkat çekiyor. Butik alışveriş keyfini Cadde İstanbul'la yaşayacak olan Nlogo İstanbul sakinleri, lezzet noktalarıyla da eşsiz bir mutfak kültürüne de sahip olacak. 

Toplu ulaşım araçlarına ulaşım çok kolay

Kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkan Nlogo İstanbul, Esenyurt'un merkezinde yer alıyor. Proje, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. TÜYAP Fuar Merkezi'ne 10 dakika mesafede konumlanan Nlogo İstanbul, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Akbatı AVM'ye, Torium AVM'ye, Marmarapark AVM'ye, 5M Migros'a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket'e 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'
  • 14.01.2015 16:32

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'

3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başka ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı
  • 15.04.2021 16:20

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı

Yabancıya konut satışının iki aylık düşüşten sonra martta tekrar tırmanışa geçti ...

"3 Nehir, 1 Şehir" projesi Edirne'ye güzellik katacak
  • 11.03.2021 10:06

"3 Nehir, 1 Şehir" projesi Edirne'ye güzellik katacak

Bakan Kurum, Meriç Nehri kenarında yapılması planlanan "3 Nehir, 1 Şehir" projes ...