maritbet girişmaritbet
Park Mozaik'te yaşam mozaiği performansı!

Park Mozaik'te yaşam mozaiği performansı!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park Mozaik’te canlı bir performans sergiledi.

Seramik sanatçısı İzzet Temel, seramik çamurundan yaptığı kadın heykeli ile büyük beğeni toplarken, kadının taşa toprağa hayat veren varlığını ve oluşturduğu yaşam mozaiğini somutlaştırmış oldu. 

İzzet Temel'in canlı seramik heykeli performansıyla katıldığı etkinlikte çok sayıda güzide davetli ile gazeteci de hazır bulundu. İzzet Temel'in performansının yanı sıra Park Mozaik projesi hakkında da bilgi alan davetliler, konutta TEPE ve MESA gücünün farkını da yerinde gözlemleme şansı buldu. 

Park Mozaik; yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu, keyifli ve farklı yaşam olanaklarını bir arada sunan benzersiz konsepti ile fark oluşturuyor. Yaşamkent'te toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Park Mozaik'te 2+1'den, 6+1 kadar uzanan geniş bir yelpazede yer alan daireler, panoramik kent manzarasının yanı sıra oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzlarıyla buluşma fırsatı sunuyor. 

Meydanları da fark oluşturuyor

Başkentin en renkli projesi Park Mozaik'te, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 alternatiflerden oluşan, ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan toplam 885 daire bulunuyor. 
Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park Mozaik, ailelere komşularıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları da sunuyor. Park Mozaik'e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı'nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan ise piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor. 

Site boyunca, yatay blokların tam ortasında yer alan ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park Mozaik sakinlerinin renkli ve huzurlu buluşma noktalarını oluşturuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Mozaik'te yaşam mozaiği performansı!
  • 23.02.2017 12:15

Park Mozaik'te yaşam mozaiği performansı!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park Moz ...

Park Mozaik'te 120 aya kadar 0,7 faiz!
  • 05.08.2016 16:01

Park Mozaik'te 120 aya kadar 0,7 faiz!

Tepe ve Mesa da, Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği 0.70 faiz ve 120 ay vadeli ...