maritbet girişmaritbet
Peşinatsız ev almak isteyenler dikkat!

Peşinatsız ev almak isteyenler dikkat!

Elinden bir anda toplu para çıkması yerine taksitler halinde ödeme yapmak isteyenler için peşinatsız markalı konut projelerini araştırdık.

Yaz demek bir nevi düğün zamanı demek. Bir ev alıp, yuva kurmak isteyenler yaz aylarında konut arayışına girerken, inşaat firmaları da evlenecek çiftleri düşünerek yeni kampanyalar sunuyor. Sıfır faizli, alternatif ödemeli planlar yanı sıra peşinatsız ödeme seçenekleri de sunuluyor. Sizler için peşinatı sıfırlayan konut projelerini derledik.

1- Sinpaş GYO'nun tüm projeleri

aydos country

42. yılını kutlayan Sinpaş GYO, projelerinde kısa bir süreliğine peşinatı kaldırdı. Vade farkını da indiren Sinpaş GYO'nun kmapanyası "Şimdi peşinat yok, 10 vade var" şeklinde duyuruldu. Queen Central Park, Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Dünyası, Bursa Modern ve Ege Yakası projelerini kapsayan 'Güle Güle Otur Türkiyem' kampanyası sınırlı sayıda konut için geçerli. 

2- Vadiyaka - Olimpa Park

vadiyaka

Fuzul Grup tarafından Başakşehir'de hayata geçirile Vadiyaka ve Olimpa Park projelerinde de sıfır peşinatlı ödeme planı uygulanıyor. Hemen teslim edilen Olimpa Park ve 2017 Haziran'da teslim edilecek Vadiyaka'da faiz oranı 0,70 olarak belirtilirken, peşinat 1 yıl sonraya erteleniyor. Bu projelerde aynı zamanda takas sistemi de alternatif olarak sunuluyor. Bu sisteme göre mevcut eviniz peşinat olarak sayılabiliyor. 

3- Mai Residence

mai residence

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Mai Residence'ta banka kredili ödeme yapmak istediğiniz takdirde yüzde 75 oranında kredi kullanıyorsunuz. Yüzde 25'lik peşinatı ise daha sonra yine taksitler halinde Mai Residence'ın yapımcısı Fer Yapı'ya ödeyebiliyorsunuz. 1+0'dan 3+1'e kadar konutların bulunduğu projede uzun süredir oturum var.

4- Zermeram

zermeram

Konya'da hayata geçirilen dev proje Zermeram'da sıfır peşinat, 10 yıl 0,69 veya 5 yıl 0,35 vade farkı uygulanıyor. Seha Yapı ve İttifak Holding ortaklığında inşa edilen Zermeram'da teslimler 2018 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek. 1077 konutluk projede fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor. 

5- Çukurova Balkon

çukurova balkon

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da konumlandırılan Çukurova Balkon projesinde peşinatsız ev kampanyası devam ediyor. Çukurova Balkon'da konut satın almak isteyenler için yüzde 75 banka kredisi ardından, yüzde 25'lik peşinat 1 yıl sonra teslimde ödeniyor. Projede teslimler 2017 yılının Eylül ayında gerçekleştirilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...