maritbet girişmaritbet
PrimeHill Konutları, 7 Mayıs'ta görücüye çıkacak

PrimeHill Konutları, 7 Mayıs'ta görücüye çıkacak

Alanları 210 metrekare ile 580 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı PrimeHil projesi görücüye çıkıyor

Çeviktay İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Prime Hill projesinin basın toplantısı 7 Mayıs Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda saat 09.30'da gerçekleştirilecek. 

Bilkent, İncek ve Çayyolu'nun buluştuğu noktada, ihtişamın ve modern tasarımın hayat verdiği, yepyeni bir lüks anlayışı ve yüksek konfor standartlarının bir araya geldiği Primehill Konutları, 4 blok halinde yükseliyor. 

26 konutluk bir proje olan Prime Hill, 13 adet çatı dubleksi ve 13 adet bahçe dubleksinden meydana geliyor. Arsa alanı 6 dönüm olarak belirlenen PrimeHil Konutları geleceğin mimarisini şekillendiriyor.

Villa mahremiyeti ile rezidans konforunu birleştiren PrimeHill Konutları'nda bildik kaygılara yer yok. 4 cepheye de hakim konumu, istenmeyen gürültü erişimini imkansız hale getiren bağımsız duvarları özgürlük alanlarınızı yeniden şekillendiriyor. Sınırlarınızı genişletiyor. Her konut için 2 araçlık otopark ve depolama alanının sağlandığı Prime Hill, akıllı ev teknolojisi, üstün güvenlik sistemleri, yürüyüş yolu ve kapısının önündeki toplu taşıma olanakları ile bugüne kadar şahit olduğunuz tüm projelerden ayrılıyor.

PrimeHil konutları İletişim Bilgileri;

Web: http://www.primehill.com.tr/
Telefon: 0 312 285 15 66

Yorum Yaz

Benzer Haberler

PrimeHill Konutları, 7 Mayıs'ta görücüye çıkacak
  • 16.04.2014 15:10

PrimeHill Konutları, 7 Mayıs'ta görücüye çıkacak

Alanları 210 metrekare ile 580 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı ...