maritbet girişmaritbet
Quasar İstanbul, Avrupa'da 7 ayrı dalda ödüle layık görüldü!

Quasar İstanbul, Avrupa'da 7 ayrı dalda ödüle layık görüldü!

Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olarak İstanbul’un merkezinde lüksün ötesinde lüksü vaat eden Quasar İstanbul karma projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 7 ayrı dalda ödüle layık görüldü

Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür, moda ve yaşam merkezi olmayı hedefleyen Quasar İstanbul'un ışığı, şimdiden Türkiye'nin sınırlarını aşıyor.

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesine, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013'te ödül yağacak. 24 Eylül 2013 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek gala gecesinde Quasar İstanbul'a; 7 ayrı dalda ödül takdim edilecek. 

Ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Yüzde yüz İsviçre sermayesiyle hayata geçecek Quasar İstanbul karma projemizle, Avrupalı yatırımcıların dünyanın sayılı ve öne çıkan projelerini ülkemizde gerçekleştirebileceğini gösterdik. Birçok ‘ilk'i İstanbullularla tanıştıran Quasar İstanbul projemizin başarısının uluslararası arenadaki en prestijli gayrimenkul ödüllerince tescillenmesi de bizi ayrıca mutlu etti. Projemizin her detayı için gösterdiğimiz özen, uluslararası bir lüks marka yaratma yönündeki çalışmalarımız ve en önemlisi İstanbul'a kazandıracağımız artı değer için duyduğumuz heyecanın uluslararası platformlarda takdir görmesi bizi daha da güçlendiriyor, hedeflerimizi büyütmemizi sağlıyor” dedi. 

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, sonbaharda Quasar İstanbul'da gerçekleşecek gelişmeleri de şu sözlerle aktardı: “Mecidiyeköy'de asırlık çınar ağaçlarıyla yarışan yükseklikte heykellerin süsleyeceği bahçemizle birlikte, Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi 2015 sonunda ortaya çıkacak. Ancak biz, İstanbulluları o kadar bekletmek istemedik… Quasar İstanbul'un kültür, sanat ve moda ile içiçe bir yaşam geliştirme vizyonu doğrultusunda, Ekim ayı başında mevcut bahçe dokusuna zarar vermeden kuracağımız Quasar Kültür Sanat Çadırı ile şehir yaşamına ve sanat dünyamıza yeni bir renk katmaya hazırlanıyoruz. 

Ev sahipliği yapacağımız kültürel ve sanatsal etkinliklerle sanatseverlerin uğrak noktası olacak Quasar İstanbul projemizin doğal mirası olan 11 bin m2'lik bahçemizin peyzajı için 

İtalya ve Almanya'dan getirdiğimiz 18 dev çınar ağacı sonrasında, çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu maksatla, sanat dokusu ile bahçe tasarımında ün sahibi firmaları davet ederek uluslararası bir yarışma açtık. Farklı kıtalardan dünyaca ünlü peyzaj şirketleri, İstanbulluların günün her saatinde sanat ve doğayla iç içe olacakları, kendilerini huzurlu ve mutlu hissedecekleri sanatla doğanın yarıştığı bir bahçeyi yaratmak için yarışacaklar.” 

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri  (European Property Awards) : 
Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenlenmektedir. Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en fazla puan alan projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne (International Property Awards) katılma şansı sunmaktadır. 

Quasar  İstanbul;
Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı Quasar İstanbul karma projesi, 2015 yılı sonunda hayata geçecektir. Dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels'i Türkiye'ye getiren projede; Quasar Residences, Fairmont Quasar Istanbul, Fairmont Residences Quasar Istanbul, Fairmont Offices Quasar Istanbul yer alacaktır. Toplam 23 bin 700 metrekare arazi üzerine inşa edilen Quasar İstanbul karma projesi kapsamında, uluslararası lüks anlayışının kültür, sanat ve moda ile harmanlandığı Liqueur Kültür, Sanat ve Moda Merkezi hayata geçirilecektir.

Quasar İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.quasaristanbul.com

Telefon: 444 7 123

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'
  • 12.03.2014 17:09

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, MIPIM 2014 F ...

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi
  • 12.03.2014 17:05

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi

Viatrans ve Meydanbey ortaklığında inşa edilen projenin fuardaki standında caz k ...

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!
  • 04.10.2013 13:06

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye birinciliği yanında aldığı 2 ...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!
  • 23.05.2013 11:41

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında inşa edilen Quasar İstanbul projesinin reklam fi ...

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!
  • 12.03.2013 16:53

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında Mecidiyeköy'de inşa edilen Quasar İstanbul proje ...

Quasar İstanbul projesinin lansmanı yayında!
  • 22.02.2013 15:27

Quasar İstanbul projesinin lansmanı yayında!

Viatrans ve Meydanbey ortaklığında inşa edilen Quasar İstanbul projesinin lansma ...