maritbet girişmaritbet
Referans Kartal Towers ön satışta

Referans Kartal Towers ön satışta

Referans markasının yeni temsilcisi Referans Kartal Towers'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Kiler GYO, Biskon Yapı ve İller Bankası ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde ön satış süreci başladı. Lansmanın 2016 yılının ilk aylarında yapılması bekleniyor. Kartal'da Atalar Mahallesi'nde 13 bin 170 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 382 daire yer alıyor. Projede 1+1'den 5,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Lansman öncesi fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor

Bulunduğu konum itibariyle deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Referans Kartal Towers'ta 1+1 daireler 250 bin TL ile 350 bin TL, 2+1 daireler ise 600 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede ön satış dönemi devam ettiği için ödeme koşulları henüz belirlenmedi. 

Sabiha Gökçen Havaalanı'na 27 dakika mesafede bulunan Referans Kartal Towers projesinden sahil yoluna, metroya, Marmaray'a 2, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3, Kartal İDO iskelesine ise 4 dakikada ulaşmak mümkün.

Yeni 'Referans' projeleri yolda!

Referans Bakırköy projesiyle yola çıkan Kiler GYO ve Biskon Yapı, 2016 yılı içinde 3 yeni proje daha hayata geçirecek. Referans Güneşli ile başarılı bir ivme yakalayan yapımcı firma; Kartal'da iki, Bahçeşehir'de ise bir yeni proje inşa edecek. 

Kartal'da Referans Kartal Towers'ın yanı sıra Referans Kartal Kordonboyu adı verilen yeni proje Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi üzerindeki Kiler Market'in arsası üzerine kuruluyor. 17 katlı tek bloktan oluşan Kordonboyu projesinde 94 adet bağımsız ünite yer alıyor. 

Bahçeşehir'deki Pazartürk'ün bulunduğu arsa üzerine kurulacak Referans Bahçeşehir projesinde ise KİPTAŞ ile ortak bir çalışma yürütülüyor. 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak projede 550 adet konut yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?
  • 22.07.2022 17:57

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO Ümraiye İnkılap arsa ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı ortaklığı k ...

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"
  • 24.03.2022 17:04

"Belediyelerimiz iklim değişikliği ile mücadelede yeni bir döneme girdi"

İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantıs ...

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!
  • 07.03.2022 17:41

Eyüpsultan Belediyesi’nin Kemerburgaz ihalesi Kiler GYO’nun!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin arsa ihalesinde 341 milyon TL ihale bedeliy ...