maritbet girişmaritbet
Sea Pearl Ataköy dairelerinde hangi markalar kullanılıyor?

Sea Pearl Ataköy dairelerinde hangi markalar kullanılıyor?

Ataköy sahil yolu üzerinde konumlanan Sea Pearl Ataköy, mimarisi ve dekorasyonu ile standart ötesi bir anlayış sunduğu evlerin sahiplerini bekliyor.

Yatay bir düzene sahip olan dairenin her odası deniz manzarasına sahip ve yine her odanın terasa kendi çıkışı bulunuyor. 

Fatih Kıral Mobilya mimari ekibi tarafından tüm detayların titizlikle oluşturulduğu örnek dairelerde Amerika'nın en ünlü markaları arasında yer alan Caracole ve İtalya'nın öncü mobilya markası Versace koleksiyonları bulunuyor. 

Eylül 2014'te inşaatına başlanan ve Mart 2015'te lansmanı düzenlenen Sea Pearl, yakın çevrede yer alan projelerin arasından sıyrılan ve adı gibi bölgenin incisi olmaya aday bir proje. 88 metrekareden 398 metrekareye 4,5+1 ve 1,5+1 gibi farklı büyüklükte daireleri bulunan Sea Pearl, 127 bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiş, her biri 20 kattan oluşan, 4 blok toplam 631 üniteden oluşuyor. Proje içerisinde 6 bin 500 metrekare biyolojik gölet, 33 bin metrekarelik barok tarzda düzenlenmiş peyzaj alanı ve 1200 metre sahil şeridi bulunuyor. Ayrıca projede işletmesi Jumeirah tarafından gerçekleştirilecek 5 yıldızlı bir de otel yer alıyor. 

Sea Pearl Ataköy

Evrenol Mimarlık firmasının mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği Sea Pearl'un gösterişli dekorasyonu ile öne çıkan 4.5+1 örnek dairesi, girişinden itibaren salon ve yemek bölümünde tercih edilen siyah & altın renklerdeki mobilya ve aksesuarlarının etkisiyle son derece iddialı. Geniş oturma alanı ile kalabalık grupların rahatça ağırlanabileceği bir düzene sahip. Dairenin en önemli yanı tüm odaların deniz görüyor olması ve tüm daireyi çevreleyen seyir terası.

sea pearl örnek dairesi

Her bir odadan ayrı bir çıkışı bulunan terasta yaşam alanını kullananların kendilerine özel alanları kurgulanmış. İhtiyaç fazlası büyüklükte alanların yer almadığı ancak her türlü detayın düşünülmüş olduğu dairede şıklık ve lüks ana tema olarak kullanılmış. Misafir odası, hizmetli odası, 2 banyo, vestiyer ve çamaşırlık ile bir yaşam alanındaki tüm olmazsa olmazlar standart bir şekilde dairede yer almış. Yaşadığı mekanı kendi karakteri, yaşam biçimi ve imzası olarak düşünen, hayal edenleri hedefleyen proje ömürlük bir konfor vaat ediyor. Ana salon dışında oturma odası veya çalışma & hobi odası olarak da kullanılabilecek alternatif bir odası da yer alan dairenin ayrıca en dikkat çeken bölümlerinden biri kuşkusuz ebeveyn odası. İçerisinde kendine ait giyinme bölümü, jakuzili banyosu ve geniş terası ile tam bir süit oda kavramı benimsenerek oluşturulmuş. Genç ve çocuk odalarının da hem büyüklük hem de mimari olarak evin genel tarzı ile uyumlu olduğu gözden kaçmıyor. Mutfak ve banyolarda da son teknoloji ve teknik materyalin lüks detaylar ile şekillenmiş olduğu kolayca görülebiliyor. Mutfaktan da ayrıca çıkılabilen teras ise yine nefes almak için ideal bir kaçış noktası. Sabah güneşin doğuşundan akşam batışına kadar denizin ve gökyüzünün size eşlik edeceği bir proje Sea Pearl.

Mobilya ve aksesuarlar, ağırlıklı olarak Versace markasından seçilmiş. Dekorasyona ait detaylar ve tamamlayıcılar özel imalat. Mutfaktaki ankastre ürünler, Gaggenau firmasından seçilmiş.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!
  • 16.09.2021 12:02

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!

Nevita, yeni yapılanması Nevita Luxe ile Türkiye’de 1 milyon dolar ve üzeri değe ...

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi
  • 19.08.2021 16:36

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi

Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından inşa ediliyor. ...

Merak edilmeyi hak eden bir yer!
  • 04.02.2019 15:51

Merak edilmeyi hak eden bir yer!

Ev turu için Sea Pearl Ataköy projesinin 1,5+1 dairesini gezdik. ...

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Hangi Proje'nin bu haftaki gündemi Sea Pearl Ataköy!
  • 16.11.2017 16:01

Hangi Proje'nin bu haftaki gündemi Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com'un yeni programı Hangi Proje, ilk haftasında Sea Pearl Atak ...