maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Bahçekent 2, Esenyurt'un yeni yıldızı olacak

Sur Yapı Bahçekent 2, Esenyurt'un yeni yıldızı olacak

Sur Yapı tarafından İstanbul’un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilecek olan Sur Yapı Bahçekent 2’nin detayları belli oldu.

Gayrimenkul sektörü için birçok markalı konut projesine imza atan Sur Yapı, Esenyurt'ta Sur Yapı Bahçekent 2 Rezidans projesine başlıyor. 

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Hoşdere Mahallesi mevkiinde yapılması planlanan proje konut, ticari alan, sosyal tesis ve otoparktan meydana gelecek. Hoşdere Mahallesi 707 ada, 1 parsel üzerinde inşa edilecek olan Sur Yapı Bahçekent 2 Rezidans konut projesinde 755 adet konut, 35 adet ticari alan, sosyal tesis ve otopark bulunacak. 

Proje bedeli 149 milyon 350 bin lira olan Sur Yapı Bahçekent 2 projesi 23 bin 264 metrekarelik açık alan olmak üzere 145 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip. 

1+1'DEN 4+1'E KADAR FARKLI DAİRE SEÇENEKLERİ 

A, B, C, D, E, F olmak üzere toplam 6 bloktan meydana gelecek olan Sur Yapı Bahçekent 2'de E blok hariç diğer bloklar konut+ticaret kullanım amaçlı olacak. E blokta ise sadece konutlar bulunacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipi olmak üzere farklı ihtiyaçlara cevap verecek olan proje, merkezi ısıtmalı, merkezi sıcak sulu ve yakıtlı şekilde projelendirildi. 

Emlak Konut GYO'nun en değerli arsalarından olan İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap arsası üzerinde yükselecek olan Sur Yapı Bahçekent 2'de bloklar 5 ila 29 katlı olarak tasarlandı. Sur Yapı, söz konusu arsa için satış toplam geliri olarak 602 milyon TL, şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklifte bulunmuştu. 

Detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı Sur Yapı Bahçekent 2 projesinde teslimler ise Haziran 2019'da başlayacak. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Bahçekent 2, Esenyurt'un yeni yıldızı olacak
  • 01.03.2017 15:21

Sur Yapı Bahçekent 2, Esenyurt'un yeni yıldızı olacak

Sur Yapı tarafından İstanbul’un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilecek olan Sur Y ...