maritbet girişmaritbet
Tema İstanbul'da sona yaklaşıldı!

Tema İstanbul'da sona yaklaşıldı!

Atakent'te, yükselttiği bölge ortalamasının da çok üzerinde bir satış performansı sergileyen Tema İstanbul'da günde 5'in üzerinde konut satılıyor.

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, devasa büyüklüğü, mega karma yapısı, bir çok 'ilk'leri, 'en'leri barındıran eşsiz özelliklerinin yanı sıra Konut Bölgesi'nin yapım hızı, kalitesi ve istikrarlı satış performansı ile de rekorlar kırıyor. 

İstanbul'da 2014 yılını kapsayan markalı konut satışlarına yönelik araştırmaya göre metropolün en yavaş ve en hızlı konut satılan bölgeleri Avrupa Yakası'nda bulunuyor. İstanbul'da markalı konutların en yavaş satıldığı bölge. 1 konutun ortalama 25.6 gün ile Kemerburgaz ve çevresi olarak belirlenmiş. Aynı araştırmaya göre İstanbul'da en hızlı markalı konut satışı ise Küçükçekmece Halkalı-Atakent bölgesinde gerçekleşiyor. 
Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde 1 konut, ortalama 1.3 günde satılıyor.

tema istanbul
 
Atakent'te yükselen Türkiye'nin mega karma projesi Tema İstanbul, ilk etabı olan Konut Bölgesi ile de. çevredeki en büyük proje konumunda. Bölgedeki yaklaşık 40 bin konuttan 3.531'inin yer aldığı Tema İstanbul, birçok özelliğinin yanı sıra istikrarlı ve güçlü satış grafiği ile de sektörüne referans oluyor, moral veriyor. 

"Müşterilerimiz ve satış grafiğimiz her şeyi yansıtıyor; küçük anketten çok büyük ve değerli sonuçlar çıkıyor" 

Mevcut tüm gelişmeleri yakından takip etmek için Tema İstanbul 'un tüm süreçlerinde hep odağında yer alan müşterilerinin ana kaynakları olduğunu söyleyen Mesut Arslan, "Satış ofisimizi ziyaret eden yaklaşık 10 bin mevcut ve potansiyel müşterilerimizden; eğitim durumlarını, oturdukları bölgeyi, projeyi nereden duyduklarını, ilgilendikleri konut tipini ve satın alma nedenlerini içeren küçük bir kartı doldurmalarını rica ediyoruz. Bu kartlar küçük belki, ama bizler için gerçekten de çok önemli ve değerli, dolayısıyla da çok büyük sonuçlar sunuyor. Bu analiz; bize önümüzdeki ay, kimlere, ne kadar ve nasıl konut satacağımızın cevabını da çok düşük bir toleransla söylüyor" açıklamasında bulundu. 

mesut arslan

"Güçlü Ortak Girişim Grubu güven veriyor" 

"Tema İstanbul 'un sektörüne referans olan, moral verene başarılı ve istikrarlı satışlarının nedenlerine bakıldığında; öncelikle projenin altında imzası bulunan Ortak Girişim Grubu'nu oluşturan MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ gibi her biri alanlarında önemli, köklü ve güçlü kuruluşlar ön plana çıkıyor" şeklinde konuşan Arslan, "Bu kuruluşların her biri; hem sektörde, hem de genel kamuoyu nezdinde, prestijli, güven veren önemli markalar. Bu markaların birlikteliğinin oluşturduğu sinerji ise Tema İstanbul ile ilgili doğru ve güçlü bir algı oluşturuyor" dedi. 

Konut tercihlerindeki tüm temel kriterleri tamamıyla karşılayan proje: Tema İstanbul

Ortak Girişim Grubu'nun verdiği bu güvenin, mega projenin eşsiz birçok özelliği ve geçirmekte olduğu başarılı süreç ile birleşince, konut müşterileri üzerinde de yerleşik, kanıksanmış ve güçlü bir cazibe yarattığına dikkat çeken Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan. "Müşteriler, konutları zamanında teslim alacaklarını biliyorlar, bekledikleri kaliteyi bulacaklarını biliyorlar, kazandıracak bir proje olduğunu biliyorlar. 

Öte yandan Tema İstanbul, ulaşım, fiyat/kalite değeri, özgün proje, daire metrekaresi gibi konut tercihlerindeki tüm temel kriterleri de tamamıyla karşılayan bir proje olarak yükseliyor" şeklinde konuştu.  

tema istanbul

Akademik ders olacak proje: Tema İstanbul

Türkiye'nin dünya çapındaki projesi Tema İstanbul, devasa büyüklüğü ve mega karma yapısı ile çok önemli ve özgün özelliklere sahip. Sadece konut bölgesindeki inşaat alanı ile dahi Avrupa'nın en büyük özel sektör projesi olan Tema İstanbul, devasa büyüklüğü, çok fonksiyonlu güçlü yapısı, ortaya koyduğu 'ilkler ve 'en'lerin yanı sıra benzersiz özellikleri ve sergilediği başarılı performans ile mimari, mühendislik, ekonomi ve sosyal açıdan gerçek anlamda bir 'akademik vaka' konumunda.

İstanbul Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde 1.5 milyon metrekarelik devasa bir alan üzerinde yükselen Tema İstanbul projesi, sadece büyüklüğü ile değil mega karma yapısındaki güçlü, farklı fonksiyonları ile de. çok önemli ve özgün bir yapıya sahip. Türkiye'nin dünya çapındaki sembol projesi Tema İstanbul 'un mega karma yapısı; Konut Bölgesi'nin yanı sıra uluslararası nitelikteki temalı eğlence parkı Tema World, sosyal buluşma merkezi Tema Plaza gibi ana fonksiyonların yanı sıra eğitim, ticari yapılar gibi çeşitli tamamlayıcı unsurlardan oluşuyor. Türkiye ve Avrupa'nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, özgün mega karma yapısında; birçok 'ilk'ler ve 'en'lerin yanı sıra farklı rekorlar da barındırıyor.

Tema İstanbul'un bu güçlü, karmaşık ve özgün karma yapısı, alanında yine bir ilk olan çapındaki master plan ile birbiriyle koordineli ve uyumlu bir şekilde yapılandırılmış. Alanlarındaki en önemli şirketlerden oluşan güçlü bir Ortak Girişim Grubu'nun imza attığı sembol proje, deneyimli profesyonel bir ekip tarafından büyük bir başarı ile hayata geçiriliyor. 

mesut arslan

Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en büyük projesi konumundaki Tema İstanbul 'un ilk etabı olan Konut Bölgesi'nin yapımı, rekor hızı ve kalitesi İle de sektörüne referans oluyor. Sembol proje ayrıca, ortalamaların çok üzerindeki başarılı ve istikrarlı satış hızı ile de sektörüne referans oluyor, moral veriyor. 
Başarılan; kırdığı rekorlar, ulusal ve uluslararası arenada aldığı prestijli ödüller ile de tescillenen Tema İstanbul, mega karma yapısı ve benzersiz özellikleriyle akademilerde ders olarak okutulacak bir örnek vaka niteliğinde. 

Rakamlarla Tema İstanbul

Yapımcı Firma: MESA, ARTAŞ, Ö7TAŞ, KAHTUR-AKDAŞ ORTAK GİRİŞİMİ 
Lokasyon: Atakent Mahallesi, Küçükçekmece / İSTANBUL 
Blok sayısı: 61 
Konut sayısı: 3.531 konut 
Konut büyüklükleri: 68 metrekare ile 212 metrekare arasında 
Konut tipleri: 1+1'den 4+1'e kadar faktı tipte 
Proje Bedeli: 2 Milyar Dolar 
Arazi büyüklüğü: 1,5 milyon metrekare - 333.882 metrekaresi konut parseli 
Toplam inşaat alanı: 864 bin metrekare kapalı inşaat alanı 
Sosyal tesis büyüklüğü: 3.000 metrekare kapalı alan 
Yeşil alan büyüklüğü: 285.580 metrekare 
Başlangıç ve Teslim tarihleri: Temmuz 2013 / Temmuz 2015 

"Tema İstanbul 'un arkasındaki en büyük kaldıraç; tecrübeli ve güçlü üyeleriyle Ortak Girişim Grubu" 

"Tema İstanbul'un altında imzası bulunan Ortak Girişim Grubu'nun: MESA, ARTAŞ AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR AKDAŞ gibi her biri alanlarında önemli, güçlü, köklü ve güvenilir şirketlerden oluştuğuna dikkat çeken Mesut Arslan, "Ama aynı zamanda Ortak Girişim Grubu'muzu oluşturan ortaklarımızın birbirini tamamlayan çok önemli tecrübeleri ve bilgi birikimleri de Tema İstanbul için çok büyük avantajlar sunuyor. Ortak Girişim Gurubumuzun üst yönetimi, yoğun programlarına karşın her Çarşamba tüm gün buradalar. Bununla birlikte Tema İstanbul 'da. doğru ve titiz seçilmiş profesyonel kadronun Yönetim Kurulu ile muhteşem bir iletişim ve etkileşimi olduğunu söyleyebiliriz. Şantiyesinden satış ofisine, idari kadrolardan yönetim kuruluna kadar Tema İstanbul 'da müthiş bir sinerji var. Bu da doğal olarak projeye çok olumlu bir şekilde yansıyor, itici bir güç oluşturuyor" dedi. 

"Bir derbi maçı gibi; büyük bir disiplin, özverili yoğun bir çaba ve motivasyonla çalışıyoruz"... 

"Tema İstanbul gibi dev projeler 'adanmışlık' ister" diyen Mesut Arslan. "Böylesine önemli sembol projeler, büyük bir disiplin ve farkındalık gerektirir. Biz de bu müthiş sinerji ve motivasyonla projeden pazarlamaya, uygulamadan, satışa kadar tüm alanlarda hiç ara vermeden, hiç durmadan yüksek bir tempo ile çalışıyoruz. Aynı bir derbi maçında olduğu gibi; çok güçlü bir şekilde yapılan yoğun bir mücadele. Ancak bizim bu maçımız 90 dakika ile sınırlı değil, tüm proje süreci tamamlandığında bile bizler için bitiş düdüğü çalmayacak. Burada yaşam başladıktan yıllar sonra dahi bizler Tema İstanbul ile birlikte olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

"Mart'ta daire temizliklerine başladık, Konut teslimatları ise 1 Temmuz'da" 

Tema İstanbul Konut Bölgesi inşasında kaydedilen fiziki ilerlemenin yüzde 100'e yaklaştığını belirten Mesut Arslan, Artık son bloklarda daire içlerinde parke döşenmesi ve beyaz eşya montajı tamamlanmak üzere. 

Diğer bloklarda da Mart ayı itibari ile temizliğe ve teslimatlar için son hazırlık aşamalarını gerçekleştirmeye başlamıştık zaten" diyerek, Tema İstanbul konutlarının, söz verdikleri gibi Temmuz ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı
  • 05.05.2017 11:20

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, "Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor" ...

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu
  • 19.04.2017 18:33

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da Emlaktasondakik ...

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!
  • 08.10.2016 15:35

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgede yaptıkları yol yatırımlarının 1 ...

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı
  • 06.09.2016 15:40

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Dubai Cityscape Global 2016’da Emlaktas ...

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!
  • 17.05.2016 14:21

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!

Dizi, tiyarto ve seslendirme sanatçısı Toprak Sergen, yaşamın başladığı Tema İst ...