maritbet girişmaritbet
Temaşehir’in yeni nesil alışveriş caddesi: 42. Cadde

Temaşehir’in yeni nesil alışveriş caddesi: 42. Cadde

Konya’nın büyüyen ve gelişen bölgesi Meram’da hayata geçirilen Temaşehir Konya projesindeki alışveriş caddesi 42. Cadde’de çalışmalar hızla ilerliyor.

Tarihi ile kültürü ile sanayisi ile ‘Gönüllerin şehri' olarak adlandırılan Konya'da inşa edilen Temaşehir Konya projesi Torkam İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Günden güne büyüyen ve değerine değer katan Konya'da yükselen Temaşehir projesinde 728 daire bulunuyor. "Bir düşün gerçek olsun" sloganı ile dikkat çeken proje hemen her ailenin konut ihtiyacına cevap verecek. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 konut tipinden meydana gelecek olan Temaşehir Konya, 60 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. 

Bugüne kadar görmediği bir yatırım projesine ev sahipliği yapan Meram ilçesinin gözbebeği Temaşehir Konya içerisinde yer alacak yeni nesil alışveriş caddesi 42. Cadde'de ise 165 cadde dükkan ve mağaza olacak. 

Türkiyenin en büyük, en köklü gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO ve Torkam İnşaat'ın güç birliği ile inşa edilen iki proje Temaşehir Konya ve 42. Cadde projesi hayata geçtiğinde projenin olduğu alan Meram'ın yeni merkezi olacak.

SELÇUKLU MİMARİSİNDEN ESİNLENDİ 

Konya Meram'ın gözbebeği projesi Temaşehir Konya ile birlikte hayata geçecek olan 42. Cadde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak. 42. Cadde'de meydan ve meydanın çevresinde sıralanmış dünyaca ünlü markalar ile prestijli Türk markaları yer alacak. Yeni nesil alışveriş meydanı 42. Cadde'de cadde dükkanları, mağaza ve restoranları, modern tasarımlı cami, park alanı, saat kulesi, tematik havuz, gençlik ve kültür merkezi de bulunacak. Meram'ın tam merkezinde bulunan ve kendi alanında bir ilk olma özelliğini taşıyan 42. Cadde, eczaneden cafeye, marketten restauranta, kuaförden giyim mağazalarına kadar hem Türkiye'nin hem de dünyanın seçkin markalarını tek bir noktada buluşturuyor.  

Yüksek Mimar Uğur Özgüven ve ekibinin imzası bulunan ve Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan Temaşehir Konya, lokasyonu ile de büyük ilgi görüyor. Projenin yanı başında yapımına yeni başlanacak olan Konya metrosu bulunuyor. Aynı zamanda karşısında ise Meram Belediyesi yer alıyor. Yeni yapılacak olan hükümet konağı, okullar ve yapımı Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek sosyal ve kültürel aktiviteler için tesisler, bu projenin komşularından sadece birkaçı olacak.

Çeçenistan caddesi ve 8 şeritli Antalya çevre yolu başlangıç noktasının yanında yer alan Temaşehir Konya ve 42. Cadde, binlerce nüfusluk bir yaşam merkezinin tam merkezinde yer alıyor. Tam 20 bin metrekarelik bir meydanın çevresinde geleneksel çarşı konseptinde dizayn edilen 42. Cadde, 165 cadde dükkan ve mağazası ile ister yatırım yapmak isteyene ister ticari faaliyet gösterene çok önemli avantajlar sunuyor 

42. Cadde içerisinde bulunan özel teraslı ve depolu dükkanların peyzajı, meydanı ve açık havada keyifle vakit geçirilebilecek alanları mevcut.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Temaşehir Konya 3D Sanal Tur Örnek Daire Çekimi
  • 19.08.2021 16:51

Temaşehir Konya 3D Sanal Tur Örnek Daire Çekimi

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinin örnek d ...

42. Cadde tanıtım filmi yayında!
  • 25.04.2017 15:12

42. Cadde tanıtım filmi yayında!

Torkam İnşaat tararından Konya'da inşa edilen Temaşehir'in dükkanlarının oluştur ...

Temaşehir 42. Cadde'nin tanıtım filmi!
  • 15.04.2017 12:52

Temaşehir 42. Cadde'nin tanıtım filmi!

Torkam İnşaat'ın Temaşehir Konya projesi kapsamında alışveriş caddesi konseptind ...

İşte Temaşehir Konya projesinin satış ofisi!
  • 28.10.2016 11:37

İşte Temaşehir Konya projesinin satış ofisi!

Konya'nın çehresini değiştirecek olan Temaşehir projesinde satışlar tüm hızıyla ...

Temaşehir Konya tanıtım filmi yayında!
  • 27.10.2016 16:18

Temaşehir Konya tanıtım filmi yayında!

TORKAM İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Temaşehir projesinin t ...

Temaşehir Konya reklam filmi!
  • 06.08.2016 15:46

Temaşehir Konya reklam filmi!

Torkam İnşaat'ın Konya'da hayata geçirdiği proje Temaşehir projesinin televizyon ...