maritbet girişmaritbet
UYGUN FİYAT SUNUYOR!

UYGUN FİYAT SUNUYOR!

Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Residence, Spradon Quartz’ın ardından Spradon Vadi projesini seriye ekleyen Kuzu Grup, uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor.

131 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Spradon Vadi'nin Bahçeşehir'in gerçek merkezi'nde olduğu vurgulanıyor.

İSTANBUL Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği Spradon projeleriyle bilinen Kuzu Grup, serisine 1037 konutluk Spradon Vadi ile devam ediyor.
Bölgede 2 binin üzerinde konut teslim eden Kuzu Grup'un, eylül sonunda "Küçük bir bütçeyle büyük bir yatırım" sloganıyla satışa sunduğu Spradon Vadi'de fiyatlar 131 bin liradan başlarken, yüzde 1 peşinat karşılığında kalan taksitleri'-18 ay sonra ödeme, 24 ay düşük taksitle ödeme ve bütçeye göre artan taksitlerle ödeme gibi imkanlar sunuluyor.
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu, hem ev sahibi olarak Spradon Vadi'de yaşamak isteyen hem de yatırım amaçlı hareket eden  müşteriler için bu projeyi geliştirdiklerini söyledi.


Emlak Konut güvencesi

Bahçeşehir ikinci bölgede Emlak Konut GYO işbirliğiyle yükselen proje, 1037'si konut ve bir adet ticari ünite olmak üzere toplam 1038 bağımsız bölümden oluşuyor. İnşaatı başlayan Spradon Vadi'nin konutları Ocak 2014'te sahiplerine teslim edilecek. Her kesimin ihtiyaçlarına hitap edecek bir yaklaşım sergileyen Kuzu Grup, Spradon Vadi'de çok katlı ve orta yükseklikteki binalarda yaşamayı tercih edenlerin beklentilerine cevap veriyor. 29 ve 31 katlı iki kulenin yanı sıra 5 adet de 10 ile 13 kat arası bloklara yer verilen proje 7 bloktan oluşuyor.


Yatırım bedeli 250 milyon lira olarak belirlenen Spradon Vadi, 42 bin metrekare arsada 160 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 524 tane 1+1, 476 tane 2+1, 37 tane 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje, ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 daireleri içeriyor. 1+1 daireler 73 metrekare, 2+1 daireler 105 metrekare büyüklüğünde.


131 bin liradan başlıyor

Daire fiyatlarının 131 bin liradan başladığım söyleyen Özen Kuzu, "Kat yüksekliği ve diğer şerefiye kriterlerine göre daire fiyatları değişkenlik gösteriyor.
Spradon Vadi projesinin metrekare satış fiyatları 1985 liradan başlıyor. Lansman dönemi için uygun tuttuğumuz fiyatlar, daha sonra yatırımcısına artı değer kazandıracak biçimde yeniden düzenlenecek.
İlk etapta 500 daireyi satışa çıkaracağız. Altı ayda satışları tamamlayacağız. Daha önceki projelerimiz yüzde 50 prim yaptı. Bu projenin de en az onlar kadar değerlenmesini bekliyoruz" diye konuştu. Spradon Vadi, yüzde 1 peşinatla, 18 ay sonra ödemeye başlama, 24 ay düşük taksitle ödeme ve bütçeye göre artan taksitlerle ödeme gibi seçenekler sunuyor.


Bahçeşehir'in merkezi

Spradon Vadi'yi 'Bahçeşehir'in Tam Merkezinde' sloganıyla satışa sunduklarını anlatan Özen Kuzu, şunları anlattı: "Bu sloganı özellikle vurguluyoruz. Bahçeşehir adı altında ancak Bahçeşehir dışında yapılan projelerle aynı noktada konumlanmak istemiyoruz. Bahçeşehir, 1980'li yıllarda planlanan ve dünyanın sayılı uydu kentlerinden olan bir proje olarak hayata geçti. Gerçekten şehir içinde bir şehir olarak konumlandı. Sınırlan çizildi.  Alt yapısı 100 yılın üzerinde bir zaman dikkate alınarak oluşturuldu. Yerleşim alanları belirlendi. Sosyal ve demografik yapısı planlandı. Şehrin gecekondulaşması ya da plansız yapılanması daha baştan engellendi. Çağdaş şehirleşmenin tüm gerekleri yerine getirildikten soma bölgede hayatin başlamasına izin verildi. Spradonlar, işte bu planlama içindeki konut alanlarına inşaa edilen projeler oldu. Bu gün bahsedilen sınırlar içinde yapılan tek proje Spradon Vadi projesidir."

 

Mimarisi Bahçeşehir'e benziyor

SPRADON Vadi, Bahçeşehir'in planlaması örnek alınarak, tasarlanmış. Bahçeşehir, ortasına aldığı gölet ve sosyal tesislerin etrafında düzenli yapılaşma ile oluşturulmuş bir bölge olurken, Spradon Vadi'de de yapı alanının yüzde 80'ini süs havuzları ve yeşil oluşturuyor.
Açık ve kapalı yüzme havuzlan, güneşlenme terasları aynca su ve yeşili birleştiren şelaleler ile süsleniyor. Sosyal tesislerde fitness center, sauna ve Türk hamamı bulunurken-, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollan ile parkların yanı sıra proje içerisinde bir adet ticari alan bulunuyor. Proje içerisinde peyzaj ve havuzların olduğu bölümlere kesinlikle araç alınmıyor. Her daire için bir adet konut erişimli kapalı otopark ve misafirleri içinde aynca 300 araçlık açık misafir otopark alanı bulunuyor. Özen Kuzu, "Konutlarımızı su ve yeşil ile bütünleştirdik.  Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerimizde insanı esas almıştık. Bu projenin tasarım yaklaşımım modası geçmeyecek bir eser bırakalım anlayışı üzerine kurarak Bahçeşehir'in merkezinde modem, konforlu ve simge bir proje geliştirdik" dedi.


Kuzu Grup'tan 50 bin konut
SPRADON VADİ projesi ile tamamı teslim edilmiş, Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartz'ın kalitesini artırarak Spradon serisine devam eden Kuzu Grup, İstanbul, Ankara ve yurtdışı projeleri başta olmak üzere 68 yıldan bu yana on binlerce nitelikli konuttan oluşan projelere imza attı. Kısa zaman önce 50 bininci konutunu da bitirip teslim eden Kuzu Grup, yurt dışında da rüştünü ispatlamış durumda. İran'da 100 bin konutluk Mesken Meher projesinin ilk 20 bin konutunu teslim eden Kuzu, bölge ülkelerinden yoğun davetler almaya başladı. Grup, Suriye'den gelen 5 milyar dolarlık proje teklifi üzerinde çalışmaya başladı.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!
  • 06.10.2016 16:57

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!

Sea Pearl Ataköy projesinin örnek dairesini sizler için gezdik ve görüntüledik.. ...

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı
  • 06.10.2016 14:58

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hak ...

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!
  • 05.10.2016 21:06

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy sahilinde konumlandırılan Sea Pearl Ataköy projesinin ...