maritbet girişmaritbet
Vadistanbul Bulvar'a dünya markaları geliyor!

Vadistanbul Bulvar'a dünya markaları geliyor!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat ortaklığında Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında dünya markaları bir araya gelecek.

İlk etabı Teras'ta 1.111 konuttan oluşan Vadistanbul'un 2. etabı olan Bulvar'da 108 bin metrekarelik bir alışveriş alanı, 5 yıldızlı bir otel ve 9 blokta 180 bin metrekarelik ofis alanları yer alıyor. 

Dünyanın işi Bulvar'da!

Vadistanbul Bulvar'ın alışveriş merkezinin dünya markalarının yeni gözdesi olması bekleniyor. Daha inşaat aşamasında köklü petrol şirketlerinden SOCAR'ın Türkiye merkezini Bulvar'a taşıyacağını duyurması, iş ve yaşam dünyasındaki diğer markalara da referans oldu. "Dünyanın işi" sloganıyla satışta olan Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olarak da göze çarpıyor. 

Vadistanbul Bulvar Etabı
Vadistanbul Bulvar Etabı

24 saat yaşayan alışveriş caddesi!

Bulvar'ın 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi, "Nişantaşı kadar renkli, İstiklal Caddesi kadar enerjili, Bağdat Caddesi kadar hareketli" şeklinde tanımlanıyor. Bir çok ünlü markanın showroom ve mağazalarını açacağı alışveriş caddesi, binlerce kişinin yaşayacağı Vadistanbul'da 24 saat canlı kalacak. Sadabad Deresi'nin hemen yanına kurulacak yeme-içe alanlarıyla Vadistanbul Bulvar3ın yüzde 23'ü gıda bölümlerine ayrılacak.

Vadistanbul Bulvar'un alışveriş alanları
Vadistanbul Bulvar'ın alışveriş alanları

Vadistanbul, metroya havaray ile ulaşacak!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Emlaktasondakika.com'a verdiği bir röportajda Vadistanbul'un havaray projesi ve ulaşımı ile ilgili şu bilgileri vermişti; Biliyorsunuz Galatasaray Stadı'na olan metro ile Vadistanbul'u bir havaray ile bağlıyoruz ve bunu biz şirket olarak yapıyoruz. Ödemeleri ve tüm bedeli bizim tarafımızdan karşılanacak. Mekanik ve inşaat bölümleriyle birlikte 14 milyon Euro civarında bir harcama yapıyoruz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!
  • 07.01.2015 10:22

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Invest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadist ...

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'
  • 20.02.2014 16:11

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Vadi İstanbul Bulvar içerisinde 4. ...