maritbet girişmaritbet
Vadistanbul yabancıların başını döndürüyor!

Vadistanbul yabancıların başını döndürüyor!

Türk gayrimenkul sektörünün en önemli yatırımları arasında yer alan Vadistanbul projesi, yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Dubai Cityscape Fuarı'ndakörfezli yatırımcılara lanse edilen Vadistanbul projesi,yabancılardan yoğun ilgi görüyor.

ÇETİNSAYA; “ÖNEMLİ ANLAŞMALARIN BAŞLANGICI OLDU”

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Dubai'de katıldığımız fuarda Bulvar etabımıza ciddi anlamda bir talep almıştık. Körfez bölgesinin köklü firmalarıyla da önemli anlaşmalar gerçekleştirmiştik. Körfez bölgesinde projemizin bilinirliğinin yüksek olması nedeniyle bu bölgeden çok sayıda yatırımcı talep gösterdi ve önemli anlaşmalara da imza atacağız. Projemizin Bulvar etabında yer alan ofislere de talep aldık. Vadistanbul Park'taki konutlarımıza da blok olarak almak isteyen firmalar teklifte bulundu ancak projemizde bu şekilde bir satış gerçekleştirmeyi düşünmüyoruz. Ancak otel konforunda rezidans hizmeti sunacak özel bir rezidans bloğumuz var. Sadece bu bloğun satışı için görüştüğümüz bir firma var.” dedi.

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor ve 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik homeoffice, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ile 3.700 araçlık otopark alanına sahip.

3+1 ve 4+1 dairelerin yoğunlukta olduğu Vadistanbul Park'ta 1+1, 2+1, 5+1daire seçenekleri de sunuluyor.

İSTANBUL'UN YENİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ

Vadistanbul'un 2014'ün Temmuz ayında teslim edilen 1.111 konutlukTeras etabında yaşam devam ederken; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında ise teslimler Haziran ayında başlayacak. AVM ise Ekim ayında faaliyete geçecek. 

Ayazağa'nın dönüşümünde büyük bir role sahip Vadistanbul projesiyle, Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi noktaların alternatifi olarak İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi oluşturuluyor.
Vadistanbul tamamlandığında yaklaşık 30.000 kişinin çalışacağı ve 42.000 kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi olacak.Vadistanbul; ofisleri, alışveriş caddesi, AVM'si, oteli ve tüm donatılarıyla yerli ve yabancı yatırımcıların Türkiye'deki odak noktası olacak.

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un son konutlarının yer aldığı Park etabı, yeşille mavinin buluştuğu özel bir noktada konumlanıyor. Projeyi boydan boya kat eden SadabadVadisi'yle eşsiz bir donatıya sahip olan projede dere etrafında oluşturulacak yürüyüş yolları, kafeler ve restoranlarla benzersiz bir yaşam alanısunulacak.

Vadistanbul Park'ın daire sahiplerine eşsiz proje donatıları ile birlikte birçok ayrıcalık da beraberinde sunuluyor.Bu ayrıcalıkların başında iseİstanbul'un yeni yaşam merkezi haline gelecek projenin tüm fonksiyonlarıyla hayata geçmiş ve renkli bir hayatının içinde yaşamaya başlayacak olmaları geliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"1 milyon konutu yapabilecek alt yapıya, bilgi ve donanıma sahibiz"
  • 26.10.2022 13:14

"1 milyon konutu yapabilecek alt yapıya, bilgi ve donanıma sahibiz"

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, GYODER’in düzenlediği 17 ...