maritbet girişmaritbet
Ve Güneşli projesi satışlarını yüzde 10 artırdı!

Ve Güneşli projesi satışlarını yüzde 10 artırdı!

Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun imza attığı “VE GÜNEŞLİ” projesinde lansman sonrasında satışlar yüzde 30’a ulaştı

Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun imza attığı “Ve Güneşli” projesinde lansman sonrasında satışlar yüzde 30'a ulaştı. 32 bin metrekare inşaat alanı üzerine 3 blokta 214 adet daireden oluşan Ve Güneşli konut projesi yatay mimarisi ve mahalle konsepti ile oturumcular kadar yatırımcıları da cezbetti.

İnşaat sektörünün deneyimli isimlerinden Keleşoğlu, Yeşilyurt'ta hayata geçirdiği lüks konut projeleri ile dikkat çeken Depar Teknik Yapı ve ev mobilyasında Türkiye'nin öncü markalarından Teleset Mobilya ortaklığı ile kurulan konsorsiyumun imza attığı              

Ve Güneşli konut projesi 19 Mart'ta yaptığı lansmanın ardından  satışlarını yüzde 10 oranında artırdı. Ön talep ile yüzde 20 satış gerçekleştirmiş olan Ve Güneşli projesinin satışı lansman sonrasında yüzde 30'a ulaştı.

Kasım 2014'te teslim edilecek Ve Güneşli'nin inşaatının yüzde 30'u tamamlandı. Bahçeli giriş katları, ortak bahçeli katları ve teras katları ile yeşili yaşama dahil eden projede 1+0 dairelerin tamamı satıldı. 1+1 ve 2+1 daireler ise tükenmek üzere.

Ve Güneşli Konsorsiyum Sözcüsü Ahmet Fırat'ın verdiği bilgiye göre, projeye talep daha çok İstanbullu oturumcular ve yatırımcılardan geldi.  “Projemiz, 50 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip ve 32 bin metrekarelik inşaat alanını kaplayacak. 214 adet konutluk  projemizin  yüzde 50'sini 1+1 daireler oluşturuyor. Diğer yüzde 50' lik kısımda 3+1, 2+1, 1+0 dairelerimiz ve 3 tane bahçe terasımız mevcut. Lansman sonrasında gelen taleplerle 1+0 dairelerimizin tamamı satıldı.  

Ortak kat bahçeli tipleri de olan 1+1 ve 2+1 dairelerimiz ise tükenmek üzere” diyen Ahmet Fırat, taleplerin ağırlıklı olarak İstanbullu oturumcu ve yatırımcılardan geldiğine dikkat çekti. Fırat ayrıca projenin mahalle konseptinin yanı sıra 6 bin metrekare gibi geniş bir yeşil alana sahip olmasının da oturumcu ve yatırımcıları etkilediğini kaydetti.

Ve Güneşli İletişim Bilgileri;

Web: http://www.vegunesli.com/tr

Telefon: 444 80 83

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında
  • 18.11.2013 11:58

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında

Ve Güneşli projesinin maketini emlaktasondakika.com ekibi olarak satış ofisinde ...

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu
  • 14.11.2013 12:59

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu

Ve Güneşli Evleri projesinin örnek dairesini emlaktasondakika.com ekibi olarak y ...

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!
  • 20.03.2013 11:05

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!

50 milyon lira yatırım değerine sahip olan Ve Güneşli projesinin lansmanından gö ...

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.03.2013 13:40

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!

Depar Teknik Yapı-Teleset mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiri ...