maritbet girişmaritbet
WorkLand ile hazır ve sanal ofis anlayışı değişiyor

WorkLand ile hazır ve sanal ofis anlayışı değişiyor

WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya’nın yatırımlarıyla Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand'ın tüm detayları açıklandı.

İstanbul'un iş ve finans merkezi Maslak'ta, hayata geçirilen WorkLand, ayrıcalıklı hizmetleriyle tam donanımlı hazır ve sanal ofislerinde prestijli çalışma imkanı sunacak. Proje, Türkiye'de ofis kullanımına ve çalışma tarzlarına yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyor. 

WorkLand'te yer alan 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ile 300 metrekare ortak kullanım alanlarında, tüm gün maksimum verimi koruyabilmek için gerekli koşulların her biri titizlikle uygulanıyor. 

Anlaşılan kiralama bedeli dışında sınırsız kullanıma sunulan internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Ayrıca aidat, su, elektrik ve  stopaj için de ücret alınmıyor.
WorkLand'te ayrıca danışmanlık hizmeti, concierge ve catering hizmeti ofis kullanıcılarına sunuluyor.