maritbet girişmaritbet
Ankara Regnum Sky Tower'da mesai başlıyor!

Ankara Regnum Sky Tower'da mesai başlıyor!

156 metrelik yüksekliğiyle öne çıkan Ankara Regnum Sky Tower'da ilk işbaşı 1 Kasım'da.

Başkent Ankara'nın en yüksek binalarından birisi olan Regnum Sky Tower 1 Kasım 2016 günü kapılarını açıyor. Ankara'nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower'da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

İlk mesai öncesi, 156 metre yüksekliğindeki projenin Lounge katında “RegnumSkyTower'aHoşgeldiniz” kokteyli düzenlendi. Kuşbakışı eşsiz Ankara manzarasının konuklara eşlik ettiği kokteyle, projeyi hayata geçiren OP Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, proje ortaklarından Canpa AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan ev sahipliği yaptı.

RegnumSkyTower'ın Başkent'te çok sayıda ilke imza atan bir iş merkezi olduğunun altını çizen Ünal Pala, iş ve sosyal hayatı bir araya getiren kurgularının iş dünyası tarafından çok beğenildiğini vurguladı.
Pala, başlattıkları ‘İstediğin ofisi, istediğin gibi öde' kampanyasının da büyük ilgi gördüğünü kaydederek, şunları söyledi:

“İş dünyasını yakından tanıdığımız için, ihtiyaçları da çok iyi biliyorduk. RegnumSkyTower'ı da bu ihtiyaçlara göre projelendirdik. Şu an RegnumSkyTower'daki gibi iş hayatını sosyal yaşamla bir araya getiren başka bir yer görmedik. Anti-stres bahçesinden, kapalı yüzme havuzuna; HappyHourLounge'dan, misafir kapalı otoparkına; toplantı odalarından, fitness salonuna RegnumSky Tower sosyal yaşamın tüm noktalarına dokunuyor. Tüm bu özelliklere, hemen teslim hemen tapu avantajı ve başlattığımız kampanyamız da eklenmesi Başkent iş dünyasından çok ilgi gördü. 1 Kasım itibariyle de RegnumSky Tower'da yerini alan çok sayıda ofis mesaisine başlayacak.”

RegnumSkyTower'dan ofis alan iş dünyasının prestijli isimlerinin, komşularıyla tanışma ve sohbet etme olanağı bulduğu kokteyl, keman-gitar-akordeondan oluşan TRIO'nun çaldığı müziklerle devam etti.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Regnum Sky Tower'da mesai başlıyor!
  • 28.10.2016 10:44

Ankara Regnum Sky Tower'da mesai başlıyor!

156 metrelik yüksekliğiyle öne çıkan Ankara Regnum Sky Tower'da ilk işbaşı 1 Kas ...