maritbet girişmaritbet
Ankara’da ofisin tanımı değişiyor!

Ankara’da ofisin tanımı değişiyor!

İş ve yaşam merkezi kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı.

45 bin 200 metrekare alan üzerine inşa edilen Ankara'nın en yüksek ofis kulesi 156 metrelik Regnum Sky Tower'da ofisin tanımı değişiyor.

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana çok sayıda basın mensubunun yanı sıra Ankara iş dünyasının öne çıkan isimleri katıldı.

Yeni projeler yolda

 “İş ve yaşam merkezi” kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower'ın Ankara'da ofis tanımını değiştireceğinin altı çizildi.

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk: “Öztürk Grup olarak OPET markamızla akaryakıt alanında elde ettiğimiz başarıların yanında holding bünyesinde kurduğumuz Regnum'u da imza attığımız gayrimenkul projeleriyle bir dünya markası haline getirdik. İstanbul, Antalya ve Bodrum'un yanı sıra, İngiltere ve Bulgaristan'da da yüksek kalitede onlarca konut ve otel hayata geçirdik. Kaliteyi arttıracak yeni projeler için de çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 

Turizm yatırımlarımız bünyesinde hayata geçirdiğimiz Regnum oteller grubunda Türkiye ve dünyanın seçkin kişilerini konuk ederek, onlara en yüksek kalitede hizmet vermenin çabası içerisindeyiz. 

Örneğin, geçtiğimiz yıl Nisan ayında hizmete açtığımız Regnum Carya Golf&Spa Resort bu kalitenin karşılığını beklediğimizden kısa sürede verdi. Şuanda Türkiye'nin lüks segmentte en önde gelen otellerinden biriyiz. Kaliteli iş hayata geçirdiğiniz zaman satış ve pazarlamada da sorun yaşanmıyor. Kısa süre önce açılış yapmamıza karşın kış döneminde bile yüzde 100 doluluğa ulaştık." dedi.

Regnum kalitesi Ankara'da

Geleceğin yeni Ankara'sı kurgulanırken Öztürk Ailesi olarak bu kurgu içinde yer aldıklarını, Başkent'teki en görkemli iş merkezini inşa ettiklerini açıklayan Öztürk, "Ankara iş dünyasının gösterdiği ciddi gelişim kaliteli iş merkezlerini hak ediyor. Biz de bu kaliteyi Regnum Sky Tower'la iş dünyasına sunuyoruz.” diye konuştu.

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala konuşmasında “Regnum Sky Tower, klasik iş merkezlerinden öte bir proje. İş dünyasının yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğimiz için, stresten arındıran, iş performansını arttırdığı gibi yaşamdan da koparmayan bir proje hayata geçirmeyi hedefledik” dedi.

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan ise “Regnum Sky Tower bir yandan mimarisiyle Başkent'in simge yapısı olmaya aday olurken, konseptiyle de Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük ediyor” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!
  • 18.05.2017 12:56

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!

Regnum Sky Tower projesi, içerisinde bulunan sosyal aktiviteler ile iş stresini ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak
  • 02.02.2018 10:50

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara Çukurambar’daki yoğunluğun düze ...

Regnum kampanyalarında son hafta!
  • 16.01.2018 10:12

Regnum kampanyalarında son hafta!

Regnum Sky Tower’da yürütülen kampanyada “%18 KDV bizden” ve “Opet bayilerine % ...

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı
  • 04.01.2018 11:19

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı

Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerin ...

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!
  • 04.12.2017 10:56

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binası Regnum Sky Tower’e taşıyanla ...