maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Kale’nin ticari alanları satışta!

Avrupa Konutları Kale’nin ticari alanları satışta!

Artaş İnşaat’ın en yeni projesi Avrupa Konutları Kale’nin ofis ve dükkanları, bugün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla kamuoyuna sunuldu.

Emlaktasondakika.com olarak Avrupa Konutları Kale basın toplantısını canlı yayınladık.

İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da, E-5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlanan projede çalışmalar hızla devam ederken şimdiden erken teslim sinyalleri verilmeye başlandı.

İstanbul en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin ofis ve dükkanları satışa sunuldu. 599 konuttan oluşan projede 52 ofis ve 30 mağaza yer alıyor.

E-5 Otoyolu'nun bitişiğinde, İstanbul'un toplu ulaşım akslarının kesişim noktasında konumlanan proje, milyonlarca kişinin önünden geçtiği, fark edilir mimarisi ve yüksek yatırım değerine sahip ofis ve mağazalarıyla ticaretin kalbinin attığı Topkapı'da yeni bir ticaret merkezi oluşturacak.

Büyüklükleri 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişen 10 farklı tipteki ofislerin metrekaresi ortalama 9.000 TL'den satışa sunuldu.

Tüm bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlanan 30 dükkan ise  99 metrekare ile 1.182 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Hızla sahiplerini bulan dükkanların metrekaresi ise ortalama 21.000 TL'den alıcı buluyor.

ERKEN TESLİM SİNYALLERİ VERİLİYOR

Avrupa Konutları markasının en önemli ayrıcalıklarından erken teslim konusu, Kale projesinde de gündeme geldi.

2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan Avrupa Konutları Kale'de kaba inşaatın %90'ı tamamlandı. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi.

Konutların büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede 1+1'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 632.000 TL'den başladığı projede  dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Artaş İnşaat, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 11 bin konutta sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı'ya taşıyor.

Erken teslim süresi, müşterisine sağladığı yüksek prim avantajları ve üstün kalitesiyle markalı projeler arasında özel bir yere sahip olan Avrupa Konutları markası, Kale projesine de tüm ayrıcalıklarını yansıtıyor.

650 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş İnşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatırımcıların da ilgisini çeken Avrupa Konutları Kale, İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

“Her Şeyin Başladığı Nokta” sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak.

37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 500 metrekare ayrıldı.

E5 Karayolu üzerinde yer alan proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla Topkapı'nın yenilenen çehresinde örnek teşkil edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 31.07.2015 10:56

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'nin de ...

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!
  • 27.05.2015 17:43

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Avrupa Konutları ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 26.05.2015 17:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, ofis ve dükkanları satışa açılan Avrupa Kon ...

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 11.11.2014 17:05

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, yeni projeleri Av ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 05.11.2014 14:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Topkapı'da yer alan ve merakla beklenen Avrupa Konutları Kale projesi görücüye ç ...

Talep rekorları kıran projenin tanıtım filmi yayında!
  • 04.11.2014 11:29

Talep rekorları kıran projenin tanıtım filmi yayında!

Avrupa Konutları Kale projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yay ...