maritbet girişmaritbet
Besa Kule ile buluşmaya 8 ay kaldı

Besa Kule ile buluşmaya 8 ay kaldı

Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule’yi Haziran ayına yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor

Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule'yi Haziran ayına yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: “Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde 8 ay sonra hizmete girecek Besa Kule Başkent iş hayatına ayrıcalık katacak”

Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve sunduğu farklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule Haziran ayında kapılarını açıyor. Ayrıcalıklı iş dünyasının yeni adresi Besa Kule'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projeyi hayata geçiren Besa Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay ve dikey iki kısımdan oluşan Besa Kule'nin çalışma hayatına yeni bir soluk getireceğini kaydetti. 

İş hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerin Besa Kule'de yer alacağını ifade eden Bezci, “Projemiz prestijli iş hayatında yerini almak isteyenleri bekliyor. Haziran ayında teslim etmeyi planladığımız projemizin kaba inşaatı uzun zaman önce bitmişti. Titizlikle yaptığımız teknik çalışmaların ardından, şuan güneş ışığını içeri alırken, ısıyı ve radyasyonu dışarıda tutan özel camların montajı da tamamlanmak üzere. Tüm bu işlemlerin ardından geriye detay çalışmaları kalacak. Besa Kule'yi sahiplerine teslim edeceğimiz günü iple çekiyoruz. Ayrıcalıklı iş hayatının kapılarını açmak isteyenleri de Besa Kule satış ofisine bekliyoruz” dedi.
Besa Kule'nin 7 bin 590 metrekare arsa üzerine kurulduğunu hatırlatan Bezci, proje özellikleriyle ilgili şunları söyledi:
“Toplam 104 ofis ve 25 mağazanın yer aldığı Besa Kule'de çalışma hayatı keyifli ve konforlu olacak. Her katta bulunan terasları ve B Blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine son verecek. Adres tarifine gerek duymayan konumunun yanında ulaşım anlamında da hem çalışanlara hem de ziyaretçilere büyük kolaylık sağlayacak. Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde 8 ay sonra hizmete girecek Besa Kule'deki ofislerle iş hayatına ayrıcalık katarken, yatay kısımda bulunacak mağazalarla da Başkent'i ‘butik AVM' anlayışıyla tanıştıracağız.”

Besa Kule

Başkent'te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar'da inşaatı devam eden Besa Kule, ‘'kavisli'' formda ‘'hançer'' şeklindeki özel mimarisiyle çalışma hayatına yeni bir soluk getirerek keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını açıyor.

7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule'de, 25 mağaza da yer alıyor.

Her katta bulunan terasları ve B Blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor.

24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.

Besa Kule İletişim Bilgileri;

Web: http://www.besakule.com.tr/
Telefon: 444 8 000

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşadamları sosyal mekanlara yakın ofisleri tercih ediyor
  • 27.09.2017 17:26

İşadamları sosyal mekanlara yakın ofisleri tercih ediyor

Büyük kentlerde birbiri ardına yükselen iş merkezlerine ilgiyi prestijli komşula ...

‘Y-Z Kuşağı’ yeni projelere de yön verecek'
  • 03.02.2017 10:39

‘Y-Z Kuşağı’ yeni projelere de yön verecek'

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Y-Z Kuşağı'nın konut projelerindeki ta ...

Besa, İncek'teki dev projesine başladı
  • 04.02.2016 10:12

Besa, İncek'teki dev projesine başladı

Başkant Ankara'da çok sayıda projeye imzalar atan Besa Grup, İncek’te hayata geç ...

Besa Kule’nin kiracıları 2 kez kazanacak!
  • 25.05.2015 11:00

Besa Kule’nin kiracıları 2 kez kazanacak!

İş dünyasına ayrıcalıklar getiren Besa Kule uygun fiyatlı kiralama olanağı ve iş ...

Komşuluk kültürü plazalarda canlanıyor!
  • 15.01.2015 11:22

Komşuluk kültürü plazalarda canlanıyor!

Ankaranın önemli iş merkezi Çukurambar’da inşa edilen Besa Kule, özlenen komşul ...

Besa Kule ile buluşmaya 8 ay kaldı
  • 22.10.2014 10:20

Besa Kule ile buluşmaya 8 ay kaldı

Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule’yi Haziran ayına y ...