maritbet girişmaritbet
Bomonti Business'ta çalışanların mutluluğu için tavan yükseltildi

Bomonti Business'ta çalışanların mutluluğu için tavan yükseltildi

Ofis pazarında iddialı bir oyuncu olmak isteyen Peker Şirketler Grubu, Bomonti'deki ilk yatırımda tavanları yükseltti

Bomonti Business projesi ile ofis pazarına giren Peker Şirketler Topluluğu çalışanların motivasyonu için ofislerin tavanını yükseltti.

Peker Grup Yonetim Kurulu Üyesi Ayşegül Peker yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Yüksek tavanlı ofisler yapma konusunda ofis sayısı kaybını bile göze alarak çalışanların motivasyonunu artırıcı tüm hizmetleri bünyesinde barındıran Bomonti Business Center'ı inşa ettik. İş hayatında kaliteli ve mutlu bir çalışma ortamı sunduğumuz için İstanbul iş hayatında yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen ofis merkezi oluyor.” Bomonti Business Center'daki ofislerde tavan yüksekliğinin 4 metre olduğunu aktaran Peker, “Ses geçirmeyen, ultraviyole cam özellikleri ile ferah çalışma ortamı sunuyor. Özel cam ve çerçeve sistemleri sayesinde yazın aşırı sıcağı, kışın ise aşırı soğuğu engelliyor. Havalimanı apronlarında kullanılan camla donatılan binamız şehrin merkezinde olmasına rağmen hiç ses geçirmiyor ve huzurlu bir çalışma ortamı sunuyor” diye konuştu.

22 katı ofislere ayrıldı

27 katlı tek kuleden meydana gelen Bomonti Business Center projesinin 22 katı ofislere ayrıldı. Yüksekliği 102 metre olup 5 bodrum kat, 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşan projede, 800 metrekare tam ofis katları 4'e bölünebiliyor. Bu şekilde 88 adet çeyrek ofis yer alıyor. Projede yer alan ofislerin büyük bir kısmının ise kiralandığı belirtiliyor.

Bomonti Business Center, satış ve kira rakamları ise İstanbul'daki ofislerle aynı seviyede gittiğini aktaran Peker, “Hatta sunduğu imkanlarla mukayese edildiğinde ekonomik kalıyor. Bu nedenle Bomonti Business Center'da ofis sahibi olan firmalar, büyük bir ayrıcalığa kavuşuyor. Boğaz ve Haliç manzarasına sahip olan projemiz bir ofiste olması gereken donatılardan çok daha fazlasına sahip olması ile de fark yaratıyor. Bu yapısı ile en çok tercih edilen ofis projelerinden birisiyiz” dedi. 205 araçlık otoparkı bulunan Bomonti Business Center'da çeyrek ofis katları için 2, yarım ofis katları için 4 ve tam ofis katları için 8 araçlık otopark alanı da mevcut.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bomonti Business'ta çalışanların mutluluğu için tavan yükseltildi
  • 28.11.2014 15:03

Bomonti Business'ta çalışanların mutluluğu için tavan yükseltildi

Ofis pazarında iddialı bir oyuncu olmak isteyen Peker Şirketler Grubu, Bomonti'd ...

Bomonti Business'ta 950 bin dolara! Ekim'de teslim!
  • 15.08.2013 17:23

Bomonti Business'ta 950 bin dolara! Ekim'de teslim!

Bomonti Business, 5 bodrum kat + 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşuyor. Ofis ...